Iphone vagy nokia 5800?
Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 21:00
1/238 anonim válasza:
Nokia 5800. AZ iphone egy agyonreklamozott szar. Meg videozni sem lehet a kamerajaval es meg sokmindent olvashatsz a neten rola. A kameraja 2 mp es a nokiae 3.2 mp tehat en nokia-t vasarolnek. Majd ird meg milyent vasaroltal es hogy mukodik.
2/238 anonim válasza:
iphone. Lehet vele videózni csak egy program kell rá, és telefonon szerintem olyan mindegy hogy 2 vagy 3,2 megapixel. Szar mind a kettő. fényképezni nem telefonnal kell. Amúgy jó minőségű képeket csinál.
3/238 anonim válasza:
Nem mindegy mert a 3.2 megapixel nagyon szep kepeket csinal mert eloben lattam 3.2-est is es 2-est is.
5/238 anonim válasza:
Egyertelmuen iphone. A nokia kijelzoje csak meg sem kozeliti az iphonet es a hardver is erosebb.
6/238 anonim válasza:
Az iphonmet ne dicserd aki csak hallottam csak megakar szabadulni tole mert egy rakas szar. A nokia a tuti es biztos hogy a nokianak mukodik jol a kepernyoje az iphone nagyon karcolekeony es nem is annyira jo mint a nokia-e.
7/238 anonim válasza:
hát, nekem már több mint egy éve iphoneom van de semmi nokiáért oda nem adnám:D pedig eddig csak nokiáim voltak szinte.
8/238 A kérdező kommentje:
lehet nokia lesz, láttam egyet élöben nagyon megtetszett. Kösz a válaszokat
2009. máj. 28. 15:00
9/238 A kérdező kommentje:
ja meg nokia, iphone 4:3 :) ugy látszik a nokia tobb embernek bejön
2009. máj. 28. 15:04
10/238 A kérdező kommentje:
El is feejtettem... Az iphone tud wifi -n netezni?
2009. máj. 28. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!