Mikor az iphone ennyit fog tudni akkor...... az sosem lesz.
2009. jún. 26. 10:52
32/238 A kérdező kommentje:
tényleg jo telefon
2009. jún. 27. 01:41
33/238 anonim válasza:
Nekem 5800-am van, imádom!!! Hozzátenném, hogy egy Macbookom is van, viszont az apple szervíz egy halom sz.ar! Ezért sem vettem iPhonet, pedig elvileg passzolt volna a géphez, de ez a Macbook szériahibás, törik. Nokiát sokkal jobban kitudod használni. Van a laptophoz is csomó alkalmazás, de nagyon keveset használ az ember...Viszont a nokia sztem sokkal megbízhatóbb! Nem szólom le az iPhonet, viszont nagyon-nagoyn örülök, hogy 5800-at vettem!
2009. jún. 27. 20:07
34/238 anonim válasza:
Meggyőzhetitek bármennyi alkalmazással vagy kamerával. A kérdés, hogy mire kell?
Zenét akarsz hallgatni és fontosak az alkalmazások, és a szép design, de hajlandó vagy a zenét csak iTunes-ról tölteni? Akkor iphone.
Ha zenét akarsz hallgatni, majdnem jobb minsőégben (de legalábbis ugyanugy), nem akarsz milliónyi alkalmazást, és nem akarsz 30E -el többet költeni, akkor Nokia.
Rádbizom:)
(mellesleg egy 5800-át tervezek,már csak 20E hiányzik:D)
2009. jún. 29. 17:42
35/238 anonim válasza:
utolso valaszolo Symbianra obb alkalmazas van mint iphonera.
2009. jún. 29. 21:06
36/238 anonim válasza:
Nekem iPhone készülékem van épp most is arról írok teljes mértékban tudom ajánlani!
2009. júl. 6. 00:51
37/238 anonim válasza:
Én nem mondom le az egyik telefont se, de azért már..no!!!!az hogy a 5800 az iphon-rol volna koppintva az hulyeség..akkor a samsung és a LG is koppintott???Ezt nem mondja senki.Szerintem azért száltak rá a nokiára mert piacvezeto és látta az apple hogy iphon eladása után is nokia volt az elso tehát kellet valamit kitalálni.Személy szerint én NOKIA 5800 vennék.Mind a két telefon már volt nálam az iphone nekem nagy egész tenyeremet kitette, a nokiá-é kisebb de ugyan olyan jo érintoképernyos.És bele se mennyunk a mutimédiába..ott simán nyer a nokia....
remélem hogy jol fogysz donteni...
2009. júl. 7. 12:14
38/238 A kérdező kommentje:
nokiát veszek, már a méret miatt is , nem akarok féltéglát magammal vinni
2009. júl. 8. 16:34
39/238 anonim válasza:
12:14-vagyok szerintem nem bánod meg...ha kivetted akkor itj rola pár sort mert én is kiakarom csak még nem telet le a 2év(és t-mobile-ba nincs csak orage-ba jaj Szlovákiárol vagyok)
2009. júl. 9. 22:44
40/238 anonim válasza:
én éveken át úgy voltam hogy csak is Nokia... aztán 1 éve vetem 1 iphont most már semmi pénzért nem váltanék, ez cucc 1 isten , csak azok fikázzák akik nem értenek hozzá. kb bármit kitalál az ember fejbe, hogy de jó lenne ha ezt is tudná.... 10 perc googlézés és talál rá programot:) és nem utolsó sorba olyan minőségi játékok jönnek rá mint 1 játékkonzolra. http://www.youtube.com/watch?v=atYWl3M1_2Q
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!