Iphone vagy nokia 5800?
Szal akinek lehetősége van Iphonet venni az azt vegyen!
Utolsó voltam
Úr isten! A sok szerencsétlen hülye megszólalt... A TELEFONT
TELEFONÁLÁSRA TALÁLTÁK KI BMEG!
nokia, nekemis az van. kamerája nagyonjó, a fénykép az elég gyatra sötétben mert a vaku szar de egész jó képeket lehet csinálni vele.
ezt én kameráztam ezzel a telóval: http://www.youtube.com/watch?v=3lgzFqQw99Y
apámnak volt iphoneja, aztmondta csak azért nem b*ssza a kukába, mert még van olyan hülye aki megveszi.
ja még azt is mondta hogy fejőgép, üzlet de nem az ő javára
Én használtam mindkettőt, ha van rá pénzed vedd meg az iphonet! Ég és föld a kettő, a nokia érintős telefonok kezelése egy vicc, meg a műanyag külső is ciki ennyi pénzért. Akkor már sokkal jobban megéri egy e52, vagy e72.
Persze nem rossz telefon az 5800, csak nem az ipohone-hoz kell mérni! Ha olcsón meg tudod venni akkor még jó vétel is lehet!
am nem értem hogy minek kell 2 olyan telefont összehasonlítgatni, meg szarozni amik közel nem egy árkategóriában vannak...
ennyi erővel lehet lg kp500hoz hasonlítani...vagy akármelyik másik érintős telóhoz...
am meg Iphone : Mac os
Nokia n900: Maemo Linux
na ezek már egy árkategóriában vannak...és az iphone csúnyán alulmarad... ennyi
Ha a kettő között akarsz dönteni:
Ha telefonálni kell és a telefonos funkciókat keresed, tényleg vegyél nokiát!
Ha fontos nagyon a net a telefonos office használat meg a többi (amúgy telefonhoz nem igazán mérvadó dolog) akkor jó ám az az szar Iphone :). De olyan alap telefonos dolgokat kínszenvedés vele összehozni, hogy inkább kerüld ha erre kell ez a kis kütyü.
Ha számít az ára akkor nem kérdés hogy 5800! Vagy majdnem bármi más ;)
GYEREKEK NE RÖHÖGTESSÉTEK MÁR KI MAGATOKAT, MÉG A KÉRDÉS IS "ABSZURD".
EGGYÉRTELMŰEN IPHONE,
SŐT, NEM IS LEHET KÖZÖS NEVEZŐRE HOZNI A KETTŐT.
AKI NEM HISZI JÁRJON UTÁNA, MENJ EL EGY MOBIL ÜZLETBE, VEDD A JOBB KEZEDBE A NOKIÁT, A BALBA AZ IPHONE-T, ÉS 30 MÁSODPERC MULVA BELÁTOD, HOGY SZAR A KÉRDÉS.
Persze jobb az iphone ha neked egy internetezős dokumentumolvasgatós PDA-ra van szükséged és nem zavar, hogy az árából majdnem akármelyik csúcskategóriás cuccot megkapod(nem csak telefont). Az Iphone kora ellenére még ma is simán hazacsapkodja a frissen érkező kihívóket ebben (Az androidokat is :D).
De a "telefon" telefonos részével valahogy nem vagyok kibékülve. (pl ott a hülye csngőhang heck ami persze nem bonyolult de a francnak van kedve még ezzel is játszani stb) + elég rugalmatlanul bővíthető.
+ itt az 5800 al van összehasonlítva. Ami a Nokia első érintőkijelzős telefonja (mi pedig mikor Iphonet emlegetünk gondolom már a 3Gs úszik keresztül a gondolatainkon és nem a sima Iphone)
Én is fogtam már a kezembe 5800-t és iPhone-t . Az iPhone egyből lenyűgözö volt a 5800 nem fogott meg . Az N97em -et is magasan lekörözi az iPhone (t mobilnál 1 árba vannak) .
Taláán a N900 ami még jobb a Nokiáknál , de az okostelefonoknál a Nokia sehol sincs .
1. Apple
2. HTC
3. Sony Ericson
4. Nokia
5. Samsung
6. LG
Erösorrend :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!