Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone vagy nokia 5800?

Iphone vagy nokia 5800?

Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 21:00
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/238 anonim válasza:
100%

Szal akinek lehetősége van Iphonet venni az azt vegyen!

Utolsó voltam

2010. ápr. 8. 13:32
 92/238 anonim válasza:
26%

Úr isten! A sok szerencsétlen hülye megszólalt... A TELEFONT

TELEFONÁLÁSRA TALÁLTÁK KI BMEG!

2010. ápr. 23. 20:26
 93/238 anonim válasza:
20%
Lemaradt: jajj az iphonnal így meg úgy lehet játszani... pfff , szánalmas! nem véletlenül a NOKIA a piacvezető a telefonok között! Minőség, megbízhatóság! iPhone meg egy rakás szar! Ennyi pénzért olyan telefon arzenált csinálok, hogy megszólal bazki! Ennyit a csodás iPhoneról...
2010. ápr. 23. 20:29
 94/238 anonim ***** válasza:
67%

nokia, nekemis az van. kamerája nagyonjó, a fénykép az elég gyatra sötétben mert a vaku szar de egész jó képeket lehet csinálni vele.

ezt én kameráztam ezzel a telóval: http://www.youtube.com/watch?v=3lgzFqQw99Y

apámnak volt iphoneja, aztmondta csak azért nem b*ssza a kukába, mert még van olyan hülye aki megveszi.

ja még azt is mondta hogy fejőgép, üzlet de nem az ő javára

2010. máj. 9. 14:15
 95/238 anonim ***** válasza:
100%

Én használtam mindkettőt, ha van rá pénzed vedd meg az iphonet! Ég és föld a kettő, a nokia érintős telefonok kezelése egy vicc, meg a műanyag külső is ciki ennyi pénzért. Akkor már sokkal jobban megéri egy e52, vagy e72.

Persze nem rossz telefon az 5800, csak nem az ipohone-hoz kell mérni! Ha olcsón meg tudod venni akkor még jó vétel is lehet!

2010. máj. 14. 15:46
 96/238 anonim ***** válasza:
24%

am nem értem hogy minek kell 2 olyan telefont összehasonlítgatni, meg szarozni amik közel nem egy árkategóriában vannak...

ennyi erővel lehet lg kp500hoz hasonlítani...vagy akármelyik másik érintős telóhoz...

am meg Iphone : Mac os

Nokia n900: Maemo Linux

na ezek már egy árkategóriában vannak...és az iphone csúnyán alulmarad... ennyi

2010. máj. 16. 15:18
 97/238 anonim ***** válasza:
30%

Ha a kettő között akarsz dönteni:

Ha telefonálni kell és a telefonos funkciókat keresed, tényleg vegyél nokiát!

Ha fontos nagyon a net a telefonos office használat meg a többi (amúgy telefonhoz nem igazán mérvadó dolog) akkor jó ám az az szar Iphone :). De olyan alap telefonos dolgokat kínszenvedés vele összehozni, hogy inkább kerüld ha erre kell ez a kis kütyü.

Ha számít az ára akkor nem kérdés hogy 5800! Vagy majdnem bármi más ;)

2010. máj. 17. 11:37
 98/238 anonim válasza:
74%

GYEREKEK NE RÖHÖGTESSÉTEK MÁR KI MAGATOKAT, MÉG A KÉRDÉS IS "ABSZURD".

EGGYÉRTELMŰEN IPHONE,

SŐT, NEM IS LEHET KÖZÖS NEVEZŐRE HOZNI A KETTŐT.

AKI NEM HISZI JÁRJON UTÁNA, MENJ EL EGY MOBIL ÜZLETBE, VEDD A JOBB KEZEDBE A NOKIÁT, A BALBA AZ IPHONE-T, ÉS 30 MÁSODPERC MULVA BELÁTOD, HOGY SZAR A KÉRDÉS.

2010. máj. 17. 12:28
 99/238 anonim ***** válasza:

Persze jobb az iphone ha neked egy internetezős dokumentumolvasgatós PDA-ra van szükséged és nem zavar, hogy az árából majdnem akármelyik csúcskategóriás cuccot megkapod(nem csak telefont). Az Iphone kora ellenére még ma is simán hazacsapkodja a frissen érkező kihívóket ebben (Az androidokat is :D).

De a "telefon" telefonos részével valahogy nem vagyok kibékülve. (pl ott a hülye csngőhang heck ami persze nem bonyolult de a francnak van kedve még ezzel is játszani stb) + elég rugalmatlanul bővíthető.

+ itt az 5800 al van összehasonlítva. Ami a Nokia első érintőkijelzős telefonja (mi pedig mikor Iphonet emlegetünk gondolom már a 3Gs úszik keresztül a gondolatainkon és nem a sima Iphone)

2010. máj. 18. 13:39
 100/238 anonim ***** válasza:
100%

Én is fogtam már a kezembe 5800-t és iPhone-t . Az iPhone egyből lenyűgözö volt a 5800 nem fogott meg . Az N97em -et is magasan lekörözi az iPhone (t mobilnál 1 árba vannak) .

Taláán a N900 ami még jobb a Nokiáknál , de az okostelefonoknál a Nokia sehol sincs .

1. Apple

2. HTC

3. Sony Ericson

4. Nokia

5. Samsung

6. LG

Erösorrend :D

2010. máj. 18. 20:17
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!