... és ezerszer jobb mint az nokia műanyag tégla szara
2010. febr. 5. 20:55
72/238 anonim válasza:
Nos! Nekem volt egy iphone 2g8gb-osom nagyon szerettem,vigyáztam rá stb...stb,de azért leváltottam egy 5800-ra...Megmondom őszintén,hogy ekkora állatságot még nem csináltam soha.már a 2g-s iphone is gyalázta a nokiát,nemhogy a 3g meg a 3gs...
szerencsémre pár hete szert tettem egy 3g-re így a nokia az porosodik..a sok alap tartozék meg egy rakat szar..most mikor fogom rákötni a tv-re?gagyi játékok tömege
Én csakis az IPHONE-T ajánlom megéri az árát!!!
2010. febr. 10. 20:13
73/238 anonim válasza:
Aki azt mondja h az iphone egy szar az egy .... má nem azé de ahhoz képest h 2 megapixeles gyönbyörű képeket csinál a memoriája döbbenetes gyönyörű a kijelzője annyi programot raksz rá amennyit akarsz nekem is van már egy ideje és imádom semmi pénzért nem cserélném le semmire ja de ..XD most fehérben szeretném
2010. febr. 27. 23:12
74/238 anonim válasza:
Szerintem iphon-t vegyél!a 3Gs-ben 3,2 megapixeles kamera van és ha 2 lenne akkor is bőven jó lenne mert HD kijelző.de várj egy kicsit és nemsokára jön a 4G
2010. márc. 2. 12:29
75/238 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ez miért kérdés! A válasz teljesen egyértelmű. Biztos sok játék van Nokiára ha jól gondolom kígyós meg doboztologatós játékok. Az iphone nem esik szét mivel nem nagyon lehet szétszedegetni. Rengetegszer esett le és semmi baja. Csak olyan alkalmazást nem tudsz rá tölteni amilyet nem akarsz. Ha Nokiát veszel akkor nagy hibát követsz el. És magatok ellen beszéltek.("nagy tégla telefon" minél nagyobb a telefon annál nagyobb a kijelző, nem? annál átláthatóbb.) Nem tudom, hogy a nokiában milyen menü van de úgyemlékszem, hogy az eszközök, galéria... egyszóval kavalkád. Az Iphone egyszerű, nagyszerű bővíthető kézreálló.
2010. márc. 2. 22:33
76/238 anonim válasza:
Már bocs, de kapásból rossz döntés volt a szar, nulla nokiát összehasonlítani az iphoneval. Gondolom a képek magukért beszélnek:
Ezen kívül még Lindsay Lohan, Megan Fox, Orlando Bloom, Vanessa Hudgens és még sorolhatnám, hogy ki használja azt a ,, FÉLTÉGLÁT " :DDD Bocsi... Mutassatok légyszi 1 sztárt, aki használ Nokia 5800 szutykot. Itt ne hasonlítgassa senki ezt a szart az Iphonehoz. Applet soha, semmi nem fogja lekőrözni, ebbe jobb ha most belenyugszotok. ( Ez a topic hasonló az xbox 360 vs ps3 hoz... Mindneki tudja, hogy a ps3 sokmilliószor jobb az xboxnál, de mégis azt állítják, hogy az xbox jobb.:) Magatoknak hazudtok.
2010. márc. 16. 16:40
77/238 anonim válasza:
Jah és: analfabéta, idióta emberek se fikázzák le, akik bénák, és nem tudják kezelni. Az csak a ti hibátok.
2010. márc. 16. 16:47
78/238 anonim válasza:
Hiaba dicseritek a szar az iphone nem er szart sem a kezemben is volt irto de irto szar nemtudom mit dicseritek a szart...
2010. márc. 16. 16:56
79/238 anonim válasza:
tegnap 16:56
szánalmas...
egyébként szar a szókincsed XD
2010. márc. 17. 22:14
80/238 anonim válasza:
Senki ne mondja, hogy az iphone a téglafon.
Az iphone esztétikus a nokia 5800hoz. Vékony, igaz h szélesebb de arányos és szép, a nokia meg olyan mint 1 féltégla. undorító.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!