Ezek közül melyik a legjobb? nokia n8, samsung galaxy s, iphone 3gs, sony e. xperia x10, sony e. xperia raj, sony e. xperia neo, sony e. xperia arc, és miért?
A kérdésre csak szubjektíve lehet válaszolni.
A Symnian operációs rendszert ódivatúnak és kevésbé használhatónak találom, így az N8 nem jön be. Bár a kamerája a legjobb a felsoroltak közül. Ez tény. Szép képek és filmek születnek a készüléken.
A Galaxy S a nagy kedvencem. Android a hardver az egyik legerősebb a 2 magos procis telókhoz és a galaxy s plushoz képest. 1 Ghz nem rossz. Ja és nekem nagyon bejött a 4 colos super amoled kijelző. Hihetetlen milyen jól látható még napfényben is.
Az iphone 3gs -t nem ismerem, de régebbi típus gyengébb hardver, viszont apple. Ami rohadt drága , de nagyon jó. (rohadt drága alatt értem, hogy azt a hardver és szoftver tudást olcsóbban is meg lehet szerezni)
Az X10-es sok kis apróság van ami zavaró lehet (divx hiány, stb) de alapvetően ez is jó telefon. A kamerája ennek is elég jó.
Ha nem kell nagy képernyő (én szeretem a nagy képernyőket) akkor jó a raj. De akkor tényleg. Jól összerakott teló.
Hogy neo vagy arc, jó kérdés az arc nagyobb, viszont a neo újabb és android 2.3 - as száguld rajta. Ja és a neo kicsit vaskosabb és csúnyább. (szerintem) De olcsóbb, mint az arc.
Én a nokiát és az iphone-t és az x10-t kilőném, és bibelődnék a samsung , sony arc,neo, és raj között. De az elfogultságom miatt inkább galaxy S (ha van egy kis plussz pénz akkor S2). De természetesen ez már csak ízlés kérdése. :)
Arc:
-2011 legszebb telefonja díjat megkapta.....és meg is érdemli
-1.4GHz-s proci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!