Melyik a legjobb zenelejátszó androidra? (samsung galaxy ace)?
Én a PowerAmp-et használom.
Nem tudom milyen kiosztású a csatlakozója, a Blademhez például csak a Nokia headsetei jók. Nézz utána milyen jó hozzá.
@20:37
Nem a telefon hangszórójáról volt szó, hanem a füleséről, és fel kell, hogy homályosítsalak, hogy rengeteget számít a lejátszó, mivel a gyáriban nem tudod állítani az előerősítőt, PowerAmpben pedig igen.
@20:14
Tudom, hogy jack dugós, de nem minden telefonon azonos a lábak kiosztása. Pl a Nokiáknál és az ájfónnál nem ugyanaz a láb a mikrofon, így csak az egyik füles szól. Az agybadugóst preferálom én is, nem fontos az egész headsetnek Nokiának lenni, én egy Nokia adaptert használok egy régi SonyEricsson agybadugós fülesvéggel.
értelmezd a kérdést ma 20:37 és ugy szolj be :)) a fülhalgatóról volt nem pedig a telo hangszorójárol de ezt már irták neked (: szal nem kell mondanom aki leirta köszii :DD nem nekem kellet
ja értem már hogy akk hogy vannak ezek nem tudtam a füleseknél mint hogy éncsak bedugogattam az annyi :DDD hát majd saturnba szétnézek hátha találok valami jót :'D és az lenne még a kérdésem hogy ugye mondjuk játszok az angry birdsel és mindig bejön a jobb felső sarokba 1 hirdetés na azt hogy kell kiszedni mert nagyon idegesít :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!