Galaxy note, iphone 4s, nokia n9, xperia arc s, lg optimus 3d, lg optimus 2x, galaxy s2, htc sensation, milyen sorrendbe raknátok őket?
Figyelt kérdés
az ár és a méret nem számít2011. okt. 24. 16:07
1/9 anonim válasza:
Galaxy note
iphone 4s
galaxy s2
nokia n9
lg optimus 2x
htc sensation
lg optimus 3d
xperia arc s
3/9 anonim válasza:
Iphone 4s
Galaxy S2
a többit nem ismerem , de utolsó hely : galaxy note - nem is telfon , csak 1 halálra ítélt próbálkozás (aki telefont akar az vesz olyat amit 1 kézzel lehet kezelni , aki meg nem az meg vesz 1 táblagépet.... ennyi és lesz*rom h ha az android fan ok lepontoznak
4/9 anonim válasza:
galaxy note , arc s és. többi mindegy
5/9 anonim válasza:
iPhone 4S
Galaxy Note
Arc S
Galaxy S2
HTC Sensation
LG Optimus 2x
LG Optimus 3D
Nokia N9
6/9 anonim válasza:
Galaxy Note
Galaxy S2
iPhone 4s
HTC Sensation
LG Optimus 3D
Optimus 2x
Arc S
Nokia N9
7/9 anonim válasza:
Nem tudom miért írja mindenki az N9-et utolsónak. [link] Főleg azt a részt nézzétek meg amikor bezárják a 200000 futó alkalmazást. Szerintem annyi alkalmazástól minden telefon összeomlott volna.
8/9 anonim válasza:
Samsung galaxy S2
Htc sensation
Iphone 4s
Nokia n9
Lg optimus 2x
Sansung Galaxy Note
Lg optimus 3d
Sony Ericsson xperia Arc
9/9 anonim válasza:
iPhone 4
Galaxy Note
Galaxy S II.
A többi meg ezek után ez nem biztos hogy így van, ez csak szerintem van így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!