Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S 2, IPhone 4,...

Samsung Galaxy S 2, IPhone 4, Xperia Arc vagy HTC Sensation?

Figyelt kérdés
érveket, tapasztalatokat pls :)
2011. aug. 3. 11:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Samsung Galaxy S2. Elképesztően erős hardver, Android. Félelmetes gyorsaság. A piacon a jelenlegi legjobb telefon!
2011. aug. 3. 11:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha rootolni akarod akkor Samsung Galaxy S2, ha olyan telót akarsz amit kiszedsz a dobozból és kb Angry Birdsön kívül nem kell mást rá tenned mert tökéletesen működik, akkor Sensation;)
2011. aug. 3. 11:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha a piac legjobb telefonja kell ami minden játékot visz és erősebb mind az Arc-nál és a Sensationnál akkor GALAXY S2.
2011. aug. 3. 11:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Iphone 4 kilőve, gyenge proci, drága, csak arcoskodásra jó ,következő

Arc: túl nagy a marketingje, a telefon nem ér annyit mint amennyire felmagasztalják, következő

Sensation: még kiforratlan...a HTC eltalálta eddig hogy mi kell a népnek, de a sensationnel melléfogtak

Tapasztalat: SGS2: Nagyon jó, szép SAP kijelző, nagy teljesítmény, bár én naponta töltöm, de így is marad 10-15% extrém haszn. mellett is. Ár érték arányban is nagyon jó, ajánlom rendelését a www.partnerogsm.shp.hu oldalról, igaz az oldal nem túlbonyolított, de biztosan tartják a határidőt és olcsó is a vidéki szállítás. A telefon szépen fut, lag nincsen, bár én nekem nem tetszik a TouchWiz, de ez van, majd megpróbálok valamit felrakni rá. Ajánlom, nagyon jó, erős, szép telefon

2011. aug. 3. 12:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Egyértelműen SGS2!

Piacon a legjobb telefon!

és 1-et értek az előttem szólóval! a Part Nero GSM-nél vedd meg gyártói garival! Jó kis bolt! gyorsak és megbízhatóak!

2011. aug. 3. 13:15
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2011. aug. 3. 15:14
 7/7 anonim ***** válasza:
a samsung 1 szemét,az alma meg proci nélkül is gyorsabb és gördülékenyebb minden droidnál..................
2012. máj. 27. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!