Iphone vagy nokia 5800?
13:56os vagyok
Mármint iphone 4et fogok venni
az iphone a jobb mivel én is e 2 közül választottam és megkérdesztem egy mobilboltost hogy melyik a jobb és azt mondta hogy az iphone mindenben jobb mint a nokia 5800
úgyhogy iphone om van és nem bántam meg az egyik haveromnak meg nokia 5800 van és szídja mint az állat
kiralyking :
Értelmes gyerek vagy te is, gratulálok.:) E51 jobb. Hmmm... Ezt inkább nem kommentálom. Szar az érintőképernyője? Ügyes voltál, ülj le egyes! A iphone kijelzője jelenleg a piac legjobbja :) Attól még, mert neked csak a "király,fasza,iphonekiller" Nokia E51re tellik a minimálbéredből, nem kéne fikázni a jobb telefont, pláne úgy, hogy még életedben nem láttál egyet sem, max a monitoron, az első genereációsat. Ez kb olyan, mintha összehasonlítanál egy Ferrarit meg egy Suzukit. Nincs pénzed, nem próbáltad még a Ferrarit, de neked Szukid van, és elvből rávágod, hogy az jobb :)
Az IPHONE 4 32 GB az tényleg csak 299$ lesz?
299.00 USD = 66,210.56 HUF<-----1 USD=221.440 HUF
Ez 66.210 forint. Ha tényleg csak ennyi lesz akkor a mostani telefonom árából 3 ájfont fogok venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!