Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone vagy nokia 5800?

Iphone vagy nokia 5800?

Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 21:00
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/238 anonim ***** válasza:
78%

75% osnak: rossz nezni amit muvelsz itt. rontod az egesz "topik" szinvonalat. az osszes hozzaszolasod abbol all, hogy igy fos iphone, meg ugy fos apple

magadba melyen viszont nagyon jol tudod, hogy nem az igazat mondod !:D egyszoval egy szegeny (szoszerint) szerencsetlen ember vagy :S elnezest a kifejezesert.. csak nem birom az olyan embereket, akik nem azt mondjak, amit gondolnak..

az apple mindig is a minoseget jelentette, meg minden ami szep.. regen a nokia is az volt ADDIG, még el nem kezdtek az egvilagon mindent utanozni.. kivancsi vagyok milyen ertelmes reakciod lesz :D teged fog minösiteni..

2010. aug. 31. 21:31
 172/238 anonim ***** válasza:
0%
Csak annyi a rekaciom hogy az apple nem is olyan reg tort be a piacra es tuti hogy nincs olyan minosege mint a nokianak...amugy miket utanoz a nokia?
2010. aug. 31. 22:43
 173/238 anonim ***** válasza:
100%

a nokia mas telefonsikereket szeret utanozni, s igy, az iphonet is. ezt a nokia telefont iphone killerkent ismerik. elvileg az. :D max a legregebbi iphonet ( a legelsőt) veri 1-2 dologban. de az utobbi tipusokat sajnos megse kozeliti szeintem.

nem csak a nokia, mas cegek is nagyon ratapadtak az apple sikereire. elöször meg senki se akart pl ipadot venni (ra 3 napra peszre 2 millio eladas.) (nekem van!.. mert nagy, mert jo a kijelzöje, mert k*rvajol elszorakozok rajta! ja, csak szolok a FLASH MEGOLDHATO MINDEN IPHONE-N! nezz utanna youtben! igy pl az ipadon is.. igaz jailbreak kell hozza, amit az apple nem nagyon csipaz.:D)

igen. telefonok terén valoban nem reg tört be. de az hatalmas attöres volt.. amiota van apple erintos kijelzos telefon, gyakorlatilag mar csak ilyenekkel foglalkozik az összes mobilgyarto ceg. nem? az iphone 4 klon LG-röl mar ne is beszeljek...

egyebkent meg latod, tudsz te normalisan is minositést irni, nem?:D igy jobban odafigyelnek rad. talan igy még hatassal is lehetsz emberekre.. mert ilyen valasszal hogy f0s cs*cska sz*r b0ziiphone nemsokat er el az ember. ilyen velemenyt egy 6eves is tud alkotni.

az apple eleinte szamitogeppekkel foglalkozott. köztudott az is, hogy az apple laptopok a legjobbak. jatekra is alkalmasak. nagy teljesitmenyuek. sokaig birjak (10 ora 1 feltöltéssel). ujrahasznosithato anyagokbol rakjak össze. kell ennél több egy laptoba? nem, ugye? csak hát legyen pénz is...

az ipad is ilyesmi, 10 orat bir egy feltöltéssel. ez tudod hogy mit jelent nem? 5 oraig jatszhatsz rajta, es 5 oraig nezhetsz full hd filmet.... meg stbstb

szép napot ! :D bocs hogy megint hosszan fejeztem ki magam.

2010. szept. 1. 21:53
 174/238 anonim ***** válasza:
100%

ja, meg annyit akartam hogy "ipadot" is csinal mar szinte minden ilyen elektronikai kutyuket gyarto cég

android tablet. samsung meg microsoft az egvilagon midnen csinal tablagépeket.. de az eredetit eddig nem sok verte:) sőt..

2010. szept. 1. 21:55
 175/238 anonim ***** válasza:
28%
otársamnak volt iphone nekem most 5800. egyértelmű a nokia előnye mind megjelenésben tudásban árban. (35ezer volt)
2010. szept. 28. 17:08
 176/238 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:08

Megjelenés? Te arra az undorító téglára gondolsz ami a nokia? hahaha jó vicc. Biztos azért ikon az iphone, mert a nokia jobban néz ki nála. Amúgy ne egy 3 éves telefonnal hasonlítgasd a szar kis nokiádat, hanem az iphone 4gvel.

2010. szept. 28. 21:27
 177/238 anonim ***** válasza:
25%

szar kis nokia.. mész a kur.a anyádba ba..meg. mindent tud ami nekem kell. mit hasonlitgassak egy 35 ezres telefont egy 200.000es készülékhez?

te akkora marha vagy mint egy ház

2010. szept. 29. 12:02
 178/238 anonim ***** válasza:
20%

egyébként láttál már téglát? annak nincs lekerekitve a sarka.

vagy tudod egyáltalán mi az a tégla?

2010. szept. 29. 12:03
 179/238 anonim ***** válasza:
17%

de ha annyira le tudod szólni a nokiát akkor mondd meg hogy mi a szar benne.

te tapló paraszt állat te. utolso köcsög. mennyél haza mucsaröcsögére.

2010. szept. 29. 12:07
 180/238 anonim ***** válasza:
20%
ö tudod k*urvára városi p*öcs és nem láthatott még téglat:) de ne szidd már azért mert ilyen fogyatékos! a fogyatékkal előkét nem szabad szidni. de jól pofán lehet b*aszkodni ha megérdemli!!
2010. szept. 29. 14:15
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!