Iphone vagy nokia 5800?
Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 21:00
211/238 anonim válasza:
"akinek nincs pénze iphonera" 40-50be van 3g sőt a legolcsóbban 33-ér láttam. ennyije mindenkinek van rá.
212/238 nemvokstreber válasza:
ez szerintem se kérdés hogy iphone vagy 5800 de viszont a nokia x6 na azmár nem egyértelmü. nagyobb felbontásu kijelzö 5mp kamera iphone szintü üveg kijelzö bár igaz nem multi touch de az x6 már szite még hozá se érek és már érzékeli mind a kettö beépitett memóriás wifi is van mid a kettőn az iphone nem tud más telefonoknak képet küldeni mint a nokia x6 bluetooth-on vagy zenét .szóval ha ipone 3g vagy alatta roszab mint az x6 .a 3gs köröbelül egyen rangu az x6 -all.és a 4g veri.
213/238 anonim válasza:
az 5800 egy szar de az iphone sem a legjobb. egy galaxy s letarolja.
220/238 anonim válasza:
Az iphone érintőkijelzője utánozhatatlan, gyorsabb és sokkal jobb , könyebb, gördülékenyebb használni.
Aki meg fikázza az iphone-t az azért teszi mert most van egy 5800-ja és ezzel akarja nyugtatgatni magát hogy enki van a jó telefonja mert iphone-ra nem futja...
az hogy nem futja az nem is baj, én senkit nem becsülök le de akkor ne fikázzuk már le egymás telefonját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!