Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone vagy nokia 5800?

Iphone vagy nokia 5800?

Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 21:00
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/238 anonim ***** válasza:

azt bírom hogy van vagy 150 hozzászólás abból vagy 100-ba próbálják leírni az iphone-t..

és sikerül vagy 15-nek :)

2010. aug. 16. 01:11
 162/238 anonim ***** válasza:
100%

Méret : iPhone

Tömeg : 5800

Kijelzö : iPhone

Processzor : IPhone

Böngésző : iPhone

Akkumlátor : 5800

Memoria : iPhone

Programmok : iPhone

Alapfunciok : iPhone

Op.Rendszer : iPhone

Sebesség : iPhone

FÉnyképezö : iPhone

Videozás : iPhone

Bizronság : iPhone

Netsebesség : iPhone

Külsö : iPhone

Drágább : iPhone

2010. aug. 16. 13:35
 163/238 anonim ***** válasza:
100%

na azon vitatkozhatnánk hogy min a szar

egyértelműen iphone a jobb

2010. aug. 16. 14:00
 164/238 anonim válasza:
100%

Na gyerekek!

Először is sok érintőképrnyős telóval találkoztam már. Volt a kezemben Nokia 5800 és iPhone is. A Nokia egy műanyag féltégla. Be nem férne a zsebembe, pedig nem csőnaciba járok;)

AziPhone elegáns es befér a zsebembe.

A Nokia úgynevezett ''érintőképernyőjéről ne is beszeljünk, mert nem az;) az iPhonenak bármilyen meglepő ne a hőre reagál a toucha, hanem az ujjad elektromosságát érzékeli. Lehet h több alkalmazás van általában a Nokiákra de nem az 5800-ra az iPhone egyértelműen ebben is veri.

AZ ára??

Maradjunk aannyiban h a Nokia egy 5800 egy 40 000 ezres féltégla. Az iPhone meg megéri az árát. Nem tudom van e még egy telefon amiben 32 GB-os memória lenne ALAPBÓL!!

Nekem egy iPhone 3Gs-em van 16gb os és egy Nokia 5310 ről váltottam. A Nokia manpság elfelejti azt h mi a minőség( deka fémet nemlátnak)

És tényleg cyak az fikázza azs ájjjfónt akinek nincs pénze rá sőt nem is cogott a kezében és ezért szar. És ahogy olvasom ez így igaz.

Az iPhonehoz is van stylus az más kérdés h nem tudod majd hayználni mert nem kell hozzá(utángyártott a stylus) es csak azoknak vqn akiknek kell a pálca mert CSAK

Én teljesen megvagyok elégedve az iPhonenal. Tény és való h a 2G nem a legjobb modelje. De gondoljunk bele az volt az ELSŐ telefonja az Apple nek. Ahhoz képest nem rossz. És a Nokia első telefonja se lehetett az ő korában a legjobb, mert még egy új fejlesztész Első volt. Ja és mindenz iPhoneról írtam. És bocsi a helyesírási bibákért csak már álmos vagyok;)

2010. aug. 19. 01:39
 165/238 anonim ***** válasza:
32%
AZ utolso is iphone b.zi ne higgyetek a nekik az iphonek szart sem ernek draga szar telefonok ingyen sem kellene vazz...nagyon ganyolt fadarab...ugy nez ki mint egy darab vas...max kiprobalnam tude uszni...az iphonet nemszabad dicserni osztalytarsamnak is van es mi a velemeny h nagyon szar...!
2010. aug. 19. 20:12
 166/238 anonim válasza:
100%

Figyeljcsak barátom!

Én leb*ziztalak?

NEM!

Adj egy elérhetőséget és a kezedbeadom h ezt megnézd. Az osztálytársad valszeg töketlen és ezért szarozza. Nekem is van egy barátom, nem tudta h iPhoneom van és szidta is pedig a kezében sem volt még. Mondtam neki h nekem is iPhoneom van és a kezébeadtam h nézze meg. Le sem bírt szállni róla annyira megtetszett neki. Már ő is iPhonet akar. És mondom a régi iPhone a 2 G tényleg nem a legjobb. De szerintem még Te sem láttam újabbat. Megmondom azok fikázzák aki nem tudják megvenni. Am gondolom az az oszt. Társad egy elkényeztetett gyerek akinek ki van nyalva a segge! Ezért szarrozza azt ami van neki mert nem elégedik meg semmivel!

2010. aug. 19. 22:38
 167/238 anonim ***** válasza:
74%

www.74%-os.homo.com

Sokkal jobb az iPhone a nokia egy sza. aki más mond hülye vagy hülye

2010. aug. 19. 23:14
 168/238 anonim ***** válasza:
25%
abban igazad van h elkenyeztetett mivel mindent megkap amit csak akar altalaban!
2010. aug. 20. 08:42
 169/238 anonim ***** válasza:
95%

komolyan van értelme erröl vitatkozni?

mégha 1 árba lennének akkor volna értelme. mivel az Iphone joval drágább mint az 5800 ezért valoszinüleg jobb is. aki megteheti hogy Iphont vegyen az valószinüleg nem a nokiát fogja isteniteni. az 5800 az árkategoriájába a legjobb szerintem. és eggyik sem tégla mert téglával nem tudsz telefonálni. az Aple valoszinüleg jobb technikával dolgozik, jobban összetudja nyomorgatni a dolgokat. ha bemész valamien telefonüzletbe és mind a 2-öt végignyomkodod és megnézed az árukat könnyebben eltudod dönteni hogy meik a jobb.

[nekem most asus p526-om van de mellé nyultam mert mindig lefagy:S már 4Xre küldtem vissza garanciával! de az asusosok ojan köcsögök h nem adják vissza az árát. a köv telóm 5800 lessz! ha végre belátják hogy szar a termékük]

2010. aug. 20. 17:58
 170/238 anonim ***** válasza:
100%

Miert hasonlitotok ossze egy ferrarit a porscheval?

A ferrari egy dragabb kategoria, egyertelmuen jobb.

A porsche is jo, igaz a penztarcadtol fugg, hogy melyiket tudod megvenni.

Nekem jelenleg egy iphone 4 van, amirol eltudom mondani, hogy nem csak a nokiakat, de az osszes androidot veri.

Rengeteg androidos baratom van, aki fikazza a drodidot. Es iphonet akar venni, de nincs mibol:) Mert ugye AT&T meg egyebek.

De ha most az iphone 3g-t, egy n5800-al hasonlitok ossze, akkor azt latom, hogy az iphone veknyabb, konnyebb kezelni, nem kell baszakodni az erintökepernyöjevel (igen, az ajfonnak hoerzekelos, ami 100x jobb, mint az, hogy ujjad elektromossagat erzekeli), millioszor több jatek van ra, szebb, es igen, az összes osztalytarsam piszkalja meg oran jaccik vele!

75% os hulyegyereknek mondom, hogy az iphone 4 antennajat mar megjavitottak. Es csak hogy tudd, ebbol a szar telefonbol tobb mint 2,5 millot adtak el 1 het alatt. (a sarga csik meg ragasztasi hiba volt, ami 2 nap alatt elparolgott, csak nem tudtak varni annyi elörendeles volt) Most is rengeteg orszagba keszlethiany van. Amugy a ahova augusztusban -vagy utanna- jelent meg az iphone 4, azoknak mar nincs ilyen hibaja.. Es ki az az idiota allat, aki atmarkol egy telefont, es ugy telefonal? Majdnem az összes telefonnak esik a terereje, ha megmarkoljak.. (eleg sokat fogtam mar a kezembe)..

Mire megerkezik a kis magyarorszagotokra ( 2-3 honappal tolodik, valoszinuleg karacsonyra jon ki, ez tutibiztos, apam telefonokkal foglalkozik) mar kijavitjak az antennahibat! Es ne fosozz le egy olyan telefont, aminek 5x erosebb processzora van mint a te legujabb 5800-asodnak, illetve joval erösebb aksija, ja, es kulso akumlatort is lehet ra venni csekely 20 ezer forintert! Ami 2x-re növeli az aksi idejét.

Szerintem 75% os baratunk is tudja pontosan, hogy az iphone egy jobb kategoria, csak bebeszelte maganak, hogy "pedig nekem 5800 asom van, ennel jobb nincs, igaz nem is lattam mas telefont, szoval szevasztavasz, ez tokeletes ". : )

Egyebkent meg ne szolj bele olyan dolgokba, amikrol fingod nincs..

egy 16 eves FL allambeli fiu

2010. aug. 31. 21:22
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!