Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone vagy nokia 5800?

Iphone vagy nokia 5800?

Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 21:00
 181/238 anonim válasza:
25%
Hallgass rám :) Nokia a legjobb,,
2010. szept. 29. 19:55
 182/238 anonim ***** válasza:
18%
Igazad van utolso!!!
2010. szept. 29. 22:05
 183/238 anonim ***** válasza:
30%
persze hogy jobb. most betört a piacra az iphone akkor már agyon kell ajnározni.
2010. szept. 29. 23:15
 184/238 anonim ***** válasza:
100%

jelenleg iphone 4 user, volt nokia, samsung user.

az iphone felülmul eddig mindent.. nekem a kijelzöjéröl nem is beszélek. az aksija is jobb lett sokkal mint a 3gnek!! plusz vehetsz ra 20 ezerért pot aksit, 60%-kal fogja tovább birni!! szoval szerintem az iphone érdemesebb valasztas, csak legyen pénzed rá... akik meg azért fikázzák, mert nincs rá pénzük, azok szerintem gondolkozzanak el azon, hogy miket állítgatnak.

egy az, hogy 5000x több játékot tehetsz rá, mint egy nokiára, ott a jailbreak amivel mégtöbbet kihozol belőle, nameg már majdnem minden világmárka csinál rá tokot! :D neem pl louisvuittonos van ^^ és a 4 szerintem kikkúrt jól néz ki.. arrol meg nem is beszélve hogy sehol se szaggat be.. az unreal engine meg nagyon jó ötlet rá! nagyonszép a grafika a játékokon:) visszatérve az első mondatomhoz, mit az már kiderült, hogy volt nokiám 5800.

igen. megszenvedtem vele 1 évet. az érintőképernyőjével bajlodtam a legtöbbet.. körömheggyel kellet piszkálnom :S

samsung u600 am is volt, de beleesett a mosogatóvizbe. rá 2 hétre teljesen tönkrement. de nagyon lassú volt egy 2 gigás memoriakártyával, iszonyat sokat töltött.. vt iphone 3gm is, ami a wcbe esett bele, tudnikell, az iphonet gyárba se szedik szét neked, ugyanis az nagyon nemjó neki, a samsungot széttudtam szedni, mégis tönkrement, a 3g (mindmáig, 2 éve) müködik.. ennyit az elöttem szolokol.. apple > elegancia > teljesítmény

csősztök..

2010. okt. 2. 22:25
 185/238 anonim ***** válasza:

Jól mondod kedves utolsó válaszoló

Jelenleg nekem egy Iphone 3G-m van, lassan váltok 4-re mert nagyon tetszik és többi ismerős akinek van nagoyn dicsérte, és az az antennahiba sem jelentkezett náluk.. nagyon jó, havernak 5800-a és most akarja leváltani...

És azért nézétek már meg h alapból melyiknek mekkora a képernyője...:)Mellesleg ha már képernyőnél tartunk akkor annyit az 5800ról h igen erősen kell nyomni a kijelzőjét h érzékelje, Iphonenak elég csak kicsit megérinteni és máris érzékeli,és sokkal szebb is a képe az Iphonenak,nem beszélve a karcálló rétegről..

Havernak 2 napja már volt vagy 4 karc a képernyőjén,pedig nagyon vigyázott rá nekem meg összesen 2 karc lett rajta 2 év alatt,akkor is csak azért mert leejtettem

2010. okt. 6. 17:57
 186/238 anonim ***** válasza:
100%
na jo de azert nezzuk az arakat...iphone 4g vs nokia 5800 kb olyan osszehasonlitas mint egy daewoo matiz ws audi a3...navajon melyik a jobb
2010. okt. 6. 18:20
 187/238 anonim ***** válasza:
0%
a matiz-t lehet törni én arra szavazok:P:D
2010. okt. 9. 12:26
 188/238 nemvokstreber ***** válasza:
5800 ellen simán nyer az iphone bármely gen-je de pl egy x6 vagy egy n900 vagy egy n8 az már verseny társ valamibe iphone és valamibe nokia.
2010. okt. 18. 15:48
 189/238 anonim ***** válasza:
izlés kérdése is ez nagyban. nekem felépitésre sokkal jobban tetszik egy n97 vagy c6 nokia
2010. okt. 19. 14:23
 190/238 anonim ***** válasza:
100%

1000000000000x jobb az iphone nekem is az van, elöször probáld ki, és ha nem tetszik (erre kevés az esély) akkor 5800.valami eszméletlen jo az érintőfelülete, eldobom az agyam annyira jol megcsinálták.

nem láttam még ehhez hasonló telefont aminek ilyen jo az érintő felülete mint az iphone-nak.

a 4-be már retina kijelző is van!!! SZOVAL:

IPHONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010. nov. 8. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!