Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone vagy nokia 5800?

Iphone vagy nokia 5800?

Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 21:00
 201/238 anonim ***** válasza:
89%

igen de ezt miért kell a pénzel összehozni? én most vettem gépet 150.000-ér annyiért vehettem volna iphonet is, még most is vehetnék de nem érdekel. soha nem hoztak lázba az okostelefonok így megelégedek egy régi sony ericssonnal. lenne pénzem jobbra de nem kell.

szóval akinek nincs iphoneja nem feltétlenül csöves.

2010. dec. 20. 21:23
 202/238 anonim ***** válasza:
29%

21:13 85%

a stílusodból, és hogy telefonokkal foglalkozol, és hogy iphone fan vagy, egyértelmű, hogy ki vagy: egy szerencsétlen használt gsm boltos, aki dolgozni nem akar, inkább vállalkozó akar lenni, de semmihez nem ért. az ilyenek nyitnak használt gsm boltot, ahhoz nem kell ész. csődbe is megy a nagy részük fél év alatt.

2010. dec. 20. 22:25
 203/238 anonim ***** válasza:
77%

MEGERŐSÍTEM HOGY AZ IPHONE A TELEFONOK KIRÁLYA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21:13 NAGYON DURVÁN IGAZAD VAN!!!!!!

A TÖBBINEK MEG AKI NEM FOGOTT MÉG ÉLETÉBEN IPHONET, ÉS FIKÁZZA MERT NINCS RÁ PÉNZE, ANNAK ---> FUCK OFF !!!!!!!!

2010. dec. 20. 22:41
 204/238 anonim ***** válasza:
74%

64%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:25

Hát sajnos pont nem :) Hiába írod ezeket meg "gsm boltos" szövegeket akkor is IPhone lesz a nyerő bármi is legyen bevallom ha jobb nála egy telefon de "sajnos" nem találkoztam olyannal... Olyan belseje van a készüléknek és olyan minőségi hogy 10/10+1 Aki ért a telefonokhoz az Iphonet mond, ami jobb az jobb :) Üdv.

[link]

[link]

2010. dec. 21. 00:49
 205/238 anonim ***** válasza:
83%
Stage6: Majd egyszer rájönnek... Hagy mondják a magukét :)
2010. dec. 21. 00:51
 206/238 anonim ***** válasza:
77%

igaz...

hisz életükbe nem fogtak még iphonet, de azért nyomják a saját szövegüket...

2010. dec. 21. 21:51
 207/238 anonim ***** válasza:
86%
Igen... vagy ha fogtak is, nem tudják kezelni és meg is van a vélemény...:)
2010. dec. 21. 23:45
 208/238 Kristóf2 válasza:

Hát nemtudom nekem 5800 ám van nagyon gyorsan tönkremegy a pálcatartója és az oldalán a kioldó. Amúgy nagyon jó telefon csaka váza szar. Jelenleg IPhonet akarok venni az angyon jó bár most találkoztam 1 telefonnal ami olyan mint a IPhone nem tudom ki ismeri HTC az androidos programot is ők fejlesztették ha jóltudom.

Érdemes ojat venni mert olcsób mint az IPhone de ugyan ojan a minősége sőt kicsit gyorsabb is a hardver miatt.

Aki nem hiszi: http://www.youtube.com/watch?v=7vaQT7DAvtU

És szerintem kicsit jobban is néz ki.

2011. jan. 20. 15:25
 209/238 anonim ***** válasza:
100%

Án vagyok a 200. :D

ja és egyértelműen iPhone, ilyet csak az kérdez akinme fogott már kezébe ájfont, aki már igen az rájön hogy annyira magasan a legjobb (mint minden Apple termék) hogy nem tudja letenni, amilyek telefon érintőképernyős és nem iPhone az mind gyenge minőségű utánzatok

2011. jan. 20. 16:40
 210/238 Balogh István Lajos ***** válasza:

Nekem is Nokia 5800.-van - de ha lenne keretem Iphonra - nemtétováznék - lenne ez is - az is - akkor jobban összetudnám hasonlítani,mobilnetem is van - mérvadó minden momentum - A Nokián van SPB - 20 dolcsis progi - ami tud minden jót....eccerű

B.i.L

2011. jan. 23. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!