Iphone vagy nokia 5800?
Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 21:00
221/238 anonim válasza:
szerintem meg a samsung galaxy s 2 a legjobb :D ;)
222/238 FAKESZmester válasza:
samsung pfff ez egy rakás szar..
NOKIA
223/238 anonim válasza:
mien nokia tee.
az egy rakás szar
a samsung galaxy s 2 4 ever
azt veszek nyáron :P
utána jön az iphone 4
aztán utána a htc
és utána a sony
aZT UTÁNA CSAK A NOKIA
ENNYI...
224/238 anonim válasza:
Persze. Samsung sehol nincs a Nokiához képest telefongyártás terén.
225/238 anonim válasza:
Galaxy S 2 tele van laggal, múltkor láttam az egyik vidit youtubeon amikor a feloldásnál is egyből belaggolt
226/238 anonim válasza:
Csakis iPHONE a tobbi mind annak a gagyi utanzata, samsung meg maradjon tvknel videoknal, mikroknal...
227/238 anonim válasza:
Az IPHONE-d csak maradjon a MP3,MP4 gyártásnál, sz*r egy telefon!!!!! Soha nem kellene még annak ellenére se ha megvehetem....
228/238 anonim válasza:
hát én most adtam túl a 3g-men . kicsit lassu volt
most htc wildfiret használok de sokkal korrektebb telefon
229/238 anonim válasza:
Gondolkozzálmár te sz*rházi aki a samsungot isteníti és a nokiát fikázza.!!!!! A nokia csak és kizárólag telefonokat gyárt és erre van szakosodva ku*va rég óta te tudatlan elkényesztetett csicska.....
230/238 anonim válasza:
istenem ...
az OKOSTELEFON Nokiák nincsenek sehol... viszont a régi GOMBOS telefonjaik tényleg a legjobbak voltak ...
5800 egy ősköbület már nem is lehet kapni olyat ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!