Iphone vagy nokia 5800?
Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 21:00
11/238 anonim válasza:
Tud, méghozzá a legjobb böngészővel amit mobilon ember eddig látott.
12/238 anonim válasza:
a nokián elég kínlódás lesz netezni ezt jobb ha most tudod:D
13/238 anonim válasza:
Miert lenne kinlodas??? Nekem e51-esem van es nagyon jol megy a wi-fi.
14/238 anonim válasza:
hát, én próbáltam 5800-n , N95-ön is netezni, de két percig nem bírtam
16/238 anonim válasza:
Nekem volt mind a kettő telefon és én az IPHONE-t ajánlom ha nekem hiszel azt vedd meg... ja és a kamerája meg az iphone 100-szor jobb hiába 2 megapixel ott van a minőség hasonlítsd össze higy nekem TAPASZTALATBÓL MONDOM!
17/238 anonim válasza:
Ha már ennyit adsz egy telefonért nem jobb megvenni az eredetit? az 5800-t az iphone-ról koppintották nokiáék.
18/238 anonim válasza:
AZ utolso valaszolo lehet almos volt mikor irta. A nokia mikor koppintott??? Azt a sz@r ajfont(iphonet) ne dicserd meg videozni sem tud na ez:)) xd
19/238 anonim válasza:
az apple megcsinálta az iphone 2G-t, erre a nokia kidobta az érintőképernyős 5800-t az Lg is kidobta a maga érintősét meg a samsung is...Szerinted nem koppintottak? nyisd már ki a szemed. Amúgy tud videózni, de gondolom visszaolvasni nem tudsz.
20/238 anonim válasza:
programmal olvastam vissza es lehet h utana gyartottak de tapasztaltabbak es jobb lett a N O K I A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!