Canon EOS 2000-nél van jobb fényképező 200e Ft-ig?
Mr szolga, konkrétan az írásod sorrende is megegyezik azzal, amit találtam.
Sok oldalt néztem, nem fogom belinkelni, mert foglamam sincs pontosan melyikeket néztem l, amúgy abszolút nem érdekel.
Csak feltűnő volt. Mojjo egy segítőkész emberke, te pedig a saját igazad erőlteted mindenre.
☹️ mondom akkor nem maradok csendben. Ne koptassa Mojjo feleslegesen az ujjait, mert csak kimasolod.
Rágalom, úgy hívják ezt. Csak és kizárólag a saját tudásomat használtam fel. Amíg nem tudod belinkelni, és csak ez a "trust me bro" érvelési stílust tudod produkálni, addig senki sem fog neked hinni, mert légből kapott állításaidat nem tudod érvekkel alátámasztani. Én tudom, hogy nem másoltam ki semmit. Én tudom, hogy nekem igazam van, és te hazudsz, de nem fogsz megalázni engem. Egy hazug nyomorék vagy. Segíteni próbáltam, de te csak a saját hülye elképzeléseidet ismétled. Hát ott rohadj meg. Sőt, tudod mit? Használd csak a P módot, az úgyis profit jelent. Nyomogasd csak egymás után a gombot, aztán csodálkozz, hogy miért csinál jobb képet egy iPhone 5, mint egy dslr a te tudásoddal.
Ha nem akarsz tanulni, ne is tedd! De legalább ne hazudozz össze vissza!
@81: Köszönöm, de igazából nekem ez mindegy. Most csak beszélgetünk random fotós dolgokról, te már úgyis kiválasztottad és megrendelted a géped - egyébként jó fényeket hozzá! :) És itt ez a lényeg.
Ami a mindenféle fotós ismeretet illeti: ha valaki utánakeres, és kimásolja, remélhetőleg elolvassa, és akkor már időt, energiát fektetett bele és tanult is valamit. Ha nem keres rá, és fejből mondja, akkor meg régebben fektette bele ezt az időt és energiát. Nekem ez teljesen mindegy :) Viszont sajnos a neten rengeteg téves infó is van úgy a világon mindenről, de ez már csak ilyen.
Mr szolga, én elhiszem hogy nagytudású vagy, végtére is nem mindenki isneri a CTRL c és v gombokat.
Félre érted. Nem nem akarok érvelni, csak semmi értelme össze keresgélnem ezeket ☹️
A sony a6000 milc gép újonnan szerzett tudásom szerint, ezért a te általad irt dolog nem fog megvalósulni. ☹️
Egyébként pedig, mivelhogy érdekelt a téma utána jártam, dslr-el sem csinálnék kiégett, alul/felül expnalt képeket 🤡
Na, én elmentem.
Ha komolyan érdekelni fog a téma lehet beruházok egyfull frame milcre később 😀
Szolga
Kipróbáltam egy DSLR gépet, amit barátom használ tartalék gépnek.
Természetesen csak érdekességképpen.
A sony már megvan, nagyon jó
És sikerült vele ugyan olyan fotót csinálni🙂
Nem volt kiegve az ég sem 🙂
És semmi olyan, amit te elmondtál. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!