Canon EOS 2000-nél van jobb fényképező 200e Ft-ig?
"24# most mégegyszer megkérdezem."
Nem nagyon ismered a szavak jelentését. Olvassál, az a tanácsom. nemcsak kétévente egy képregényt.
(Egy kérdőjeled nincs... :D )
Abból a szempontból is teljesen értetlen vagy, hogy azt mondod, te majd nem illesz bele a vázolt sémába, miközben pont csak adod az általam írt folyamat első lépését, az esküdözést. Szóval te nem, amit de? :D
@32: Te voltál az, aki azt hitte, hogy az ISO invariancia azt jelenti, hogy nem romlik a képminőség az ISO emelésével, majd amikor már tarthatatlanul ciki lett, amiket írsz, inkább eltűntél? Tudod, ha még egy nicknevet sem mersz felvállalni, úgy nehéz :)
De egyébként az nem különösebben segítség a kérdezőnek, ha full agresszívan jobban akarod tudni, mik az igényei, mint ő maga. Lehet, téved a kérdező, és fel lehet hívni a figyelmét jobb vételekre, de ha azt mondja, neki mások a szempontjai és köszöni, de azokhoz szeretne ragaszkodni, akkor nem gondolom, hogy feladatunk lenne jó adag szarkazmus, gúny és agresszió segítségével megpróbálni meggyőzni. Nem is úgy tűnik, mintha ez a segítségnyújtásról szólna.
"majd amikor már tarthatatlanul ciki lett, amiket írsz, inkább eltűntél?"
Dehogy, írtam ott, hogy nem érted, hát kiszállok. Az a legnevetségesebb benne, hogy a te mondataidban ugyanaz volt, mint amit én írtam, csak hát ha én írtam ,akkor nem értetted, mit írok. :D
A nickeknek meg aztán végképp semmi köze semmihez, ez csak a vagdalkozás. Képzelj oda egyet, mondjuk azt, hogy Egy.
-Sony/Minolta A-hoz csak üveges adapter van. Az még tudjuk, milyen képet ad.
-M39 van, de valószínűleg nem lehet végtelenbe fókuszálni (m39 flange distance: kb. 28mm)
A többiből valóban van. Elismerem, ez eléggé sok lehetőség. Persze egy MILC-hez képest még mindig kevés.
#28, 29
Amíg nem tudod kezelni a manuál módot, egy telefonnal többet tudsz kezdeni. Amíg csak nyomod a gombot, olyan szar lesz az összes, hogy csak na. Persze szerkesztőprogram is kell hozzá, hogy felülmúljon egy telefont. Tehát időt is bele kell ölnöd.
Neked: 18-55mm f3,5-5,6
Azon verziódnak, amelyik beleölt egy kevés időt és megtanult fotózni: olcsó, fényerős fix objektívet. Esetleg egy Helios 58mm f2-t.
38# nem tartom magam annyira hülyének 👌
De hogy megnyugtassam magam, mert már megrendeltem, néztem pár videót és hogy milyen képet csinál.
Elég sok barátságot össze hordtál nekem 😃 ezen felül megkérdeztem fotós barátom, merf kettő iw van, hkgy mire gondolnak róla.
Azt mondta nettó hülyeség, az egyik legjobb kezdő gép 😃 persze azt mondták nézzem meg az m200 Canont 😃
Úgyhogy téma lezárva nálam.
Mojjonak külön köszönet! És pár másiknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!