Canon EOS 2000-nél van jobb fényképező 200e Ft-ig?
Igazából ez egy amatőr kezdő gép.
Nekem arra hogy lojjek a családról meg pár nyaralásról képet bőven elég szerintem.
Többet nem várok el tőle 😌 csak ha van jobb szívesen fogadom
200 ezerért megkapom a Canont képstabilizátoros objektívvel.
Használtat nem akarok.
Szimplán nem veszek használt elektronikai cuccokat. Abból csak újat.
Használtat egyedül Hádából veszek, valamint használt autót.
Nem tudom mr.szolga miért vagy úgy oda , de a kompakt a6400 nem jobb, mint a canon 2000d DSLR.
Mellesleg használtan tényleg nem éri meg. Kitudja ki használta előtte. Őrült esküvői fotós lőtte vadállatként a fotókat.
Itt a használtan nem azon van a hangsúly karcos e a kamera test, hanem, mennyire volt használva a zár szerkezet. Szenzor nem e sérült, objektív karcolódott, mikrosérülés por jutott e bele. Stb
Jobb teljesítmény kevés fénynél, jobb videó képességek, és szinte bármilyen objektívet adaptálni tudsz rá. (mellesleg nem kompakt, csak MILC)
Megbízható helyről - ahol a shutter count-ot meg a szenzor és a váz állapotát kiírják - simán lehet még jókat venni. Sok helyen vissza is lehet küldeni, ha nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!