Canon EOS 2000-nél van jobb fényképező 200e Ft-ig?
14 mint például?
Jobb képet csinál, mint egy promax 15, is II objektívben van képstabilizátor.
Igazából nem professzionális használatra nem értem miért lenne rossz.
A kérdésem egyébként is arról szólt hogy van-e ennyiért jobb.
Eddig jobbat nem kaptam válasznak.
9 stopos dinamikatartomány. Az még dslr-ek között is szarnak számít. Ha nem ismered a manuális beállításokat, és P móddal szórakozol, szarabb képet csinál, mint krumpli. Először tanuld meg az alapokat, és csak utána költs rá pénzt!
Mert nem 9 stopos a dinamikatartománya? De. Mert tudsz jó képet csinálni (9 stopos dinamikatartománnyal) P módba, nappal? Nem. Akkor?
Ne a százalékok alapján ítéld meg a válaszaim helyességét. Én olyan valaki vagyok, aki ért a fotózáshoz, te viszont nyilván nem értesz hozzá. De felőlem ne fogadd meg a tanácsaim. Max. majd amikor rájössz, hogy szart se tudsz kezdeni azzal a géppel, azt kívánod, bárcsak figyeltél volna rám.
@18:
"Mert nem 9 stopos a dinamikatartománya? De."
Nem. Nem is értem, honnan vetted ezt az adatot. DXOMark-ék 11,85 fényértéknyit mértek.
"Én olyan valaki vagyok, aki ért a fotózáshoz"
Nem, nem értesz hozzá. Nem azért, mert annyi pipád, százalékod, akármid van, amennyi, hanem mert ilyeneket nem ír egy hozzáértő, hogy idézem a 7-es hozzászólásod:
"kevés objektív van rá", miközben hát:
Vagy
19# én teszteken elég jó véleményt láttam róluk.
Mar annyira idegesített, hogy néztem csomó mindent. Mindenhol jókat írnak róla, belépő szintű fotós gép.
A sima tarsainál biztosan jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!