Miért vagyok ennyire tökéletes?
Te egy igazi egoista majom vagy...:S Minek hangoztatni,hogy tökéletes vagy?-.-' Ha igazán tökéletes lennél (pedig sztem senki se az),akkor nem írnál ilyet,hanem örülnél magadnak.
Fogadok,ha küldenél képet,kiderülne,hogy nem is vagy olyan tökéletes:D:P
szerintem azér nem mondja h hány éves mer még ojan kicsi h nem zuggya h mit mondjon magárol és valakitöl meghallotta h tökéletes oszt most meg ezt hajtogatja
de én azér megsaccolom : 7 ??
Te egy nagyképű,öntelt majom vagy...Hahahaha
Fogadok senki se szeret téged :P
Nem vagy tinédzser, de mégis úgy viselkedsz mint egy elkényesztetett kamasz. Azt hiszed hogy körülőtted forog az egész világ, és el vagy szállva magadtól. Ha csak egy percre eszedbe jutna, hogy mások is vannak ezen a földön akik igen is lehetnek értékesek, még ha nem is tökéletesek, akkor talán ráébrednél hogy nem az a fontos mi milyenek vagyunk hanem az hogy mások milyennek látnak.
S hogy egy igaz barátságnál vagy öszinte szerelemnél nincs is fontosabb. Ülj le csak öt percre és gondolkozz el ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!