Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ennyire tökéletes?

Miért vagyok ennyire tökéletes?

Figyelt kérdés
Jó vagyok mindenben, jól is nézek ki, egyszerűen tökéletes vagyok. De most komolyan mondom. Csak azt nem tudom, hogy hogyan sikerülhettem ennyire tökéletesre.
2010. júl. 10. 20:25
 81/107 anonim ***** válasza:

Te egy igazi egoista majom vagy...:S Minek hangoztatni,hogy tökéletes vagy?-.-' Ha igazán tökéletes lennél (pedig sztem senki se az),akkor nem írnál ilyet,hanem örülnél magadnak.

Fogadok,ha küldenél képet,kiderülne,hogy nem is vagy olyan tökéletes:D:P

2010. júl. 14. 12:24
 82/107 anonim ***** válasza:
mr. nyomorek tokeletesseg, van baratnod??
2010. júl. 14. 13:19
 83/107 anonim ***** válasza:
Bezzeg arra nem válaszol, hogy hány éves...
2010. júl. 14. 14:51
 84/107 anonim ***** válasza:
Mert szerintem nem mer. Lehet, hogy 12. Amúgy meg kötve hiszem hogy van olyan lány aki együtt lenne egy egoista önimádó majommal. Hacsak ő is nem olyan.
2010. júl. 14. 15:18
 85/107 anonim ***** válasza:

szerintem azér nem mondja h hány éves mer még ojan kicsi h nem zuggya h mit mondjon magárol és valakitöl meghallotta h tökéletes oszt most meg ezt hajtogatja

de én azér megsaccolom : 7 ??

2010. júl. 14. 19:47
 86/107 A kérdező kommentje:
Milyen sokan nem tudnak helyesen írni. He-he-he. Én tudok. He-he-he
2010. júl. 14. 20:16
 87/107 anonim ***** válasza:
He-he-he. És most mond meg szépen hány éves vagy!
2010. júl. 14. 20:25
 88/107 A kérdező kommentje:
Miért fontos? Nem tinédzser vagyok már. Azért tudom, hogy frankó minden, mert már teljesítettem az életben.
2010. júl. 14. 20:37
 89/107 anonim ***** válasza:

Te egy nagyképű,öntelt majom vagy...Hahahaha

Fogadok senki se szeret téged :P

2010. júl. 15. 13:13
 90/107 anonim ***** válasza:

Nem vagy tinédzser, de mégis úgy viselkedsz mint egy elkényesztetett kamasz. Azt hiszed hogy körülőtted forog az egész világ, és el vagy szállva magadtól. Ha csak egy percre eszedbe jutna, hogy mások is vannak ezen a földön akik igen is lehetnek értékesek, még ha nem is tökéletesek, akkor talán ráébrednél hogy nem az a fontos mi milyenek vagyunk hanem az hogy mások milyennek látnak.

S hogy egy igaz barátságnál vagy öszinte szerelemnél nincs is fontosabb. Ülj le csak öt percre és gondolkozz el ezen.

2010. júl. 15. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!