Miért vagyok ennyire tökéletes?
Figyelt kérdés
Jó vagyok mindenben, jól is nézek ki, egyszerűen tökéletes vagyok. De most komolyan mondom. Csak azt nem tudom, hogy hogyan sikerülhettem ennyire tökéletesre.2010. júl. 10. 20:25
101/107 anonim válasza:
Ne is foglalkozz az itteniek! Én speciel imádlak! Van is rajongói klubom Tökéletességedről! Szeretlek!!!!!
102/107 anonim válasza:
"Ne bántsatok már, mert elsírom magam! :)"
A tökéletes emberek emiatt nem sírják el magukat még örömükben sem..vagy nem tudtad??Akkor messze nem vagy tökéletes XD:D
103/107 anonim válasza:
fogadjunk amikor vered a faszod akkor a tükörbe magadat bámulod XD te köcsögkenguru XD
104/107 anonim válasza:
nem lehetsz tökéletes max probálsz rám hasonlitani de esélytelen =/
105/107 anonim válasza:
Akadt egy rajongód ^^ http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
Vaaaaaaaaagy az is lehet, hogy az is te vagy! Hú, micsoda izgalmak!
106/107 A kérdező kommentje:
Nem én voltam.
2010. júl. 18. 08:52
107/107 anonim válasza:
Magadhoz képest vagy "jó" szinten, de ha tökéletes lennél, akkor tudnád, hogyan jöhetett ez létre. Van még mit tanulnod, ha kell okítás szólj. Én tényleg tudom a tökéletes ember receptjét. :P
üdv
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!