Miért olyan nehéz párt találnom magamnak, annak ellenére, hogy habár nem vagyok tökéletes szépség fordítok magamra? (Kép)
Nekem úgy rémlik, hogy már tettél fel kérdést egyszer a külsőddel kapcsolatban. Vagy ha nem te, akkor valaki, aki nagyon hasonlít rád. De ott is írtam, most is írom, hogy nem öltözködsz valami előnyösen.
Ettől függetlenül persze találhatnál párt, inkább a kisugárzásod, személyiséged a lényeg, na meg az, hogy mennyi alkalmad van egyáltalán az ismerkedésre.
Szerintem semmi baj a külsőddel :) lehet, hogy csak tényleg rossz helyen keresgélsz, vagy nem jársz olyan helyre ahol lehetne ismerkedni. Most már több, mint 1 éve az internetes társkeresőnek köszönhetem a páromat. Ott sem volt egyszerű és gyors (1,5 év keresgélés), mert tök sok keretén van fent. De "kialakult" egy tatikám ami alapján sikerült a kereténeket kiszűrni. És most lassan már az esküvönket tervezgetjük:)
Úgyhogy nincs veled semmi gond hajrá kezdj bátran ismerkedni:)
öltözködj stílusosabban. ezekben a ruhákban semmi egyediség, ízlés nincsen. válogasd meg jobban, h mit veszel meg, és mit veszel fel.
a hajadat is felturbózhatod, mivel szép hosszú és dús, mást is ki lehetne hozni belőle.
Arra kérdésre, hogy miért, így senki nem fog tudni válaszolni.
Van egy gyönyörű szép ismerősöm (modell), aki már évek óta nem talál párt magának. Nála például az a probléma, hogy akármilyen szép, olyan egocentrikus, hogy nem lehet vele hosszútávon bírni. Minden kis apróságot elmesél, hogy mi történt vele, ki mit mondott stb. Egy idő után baromi fárasztó.
Egyébként szép arcod van, olyan kedves :) Szerintem vágathatnál magadnak frufrut, vagy legyen tépett, mindegy, csak legyen kicsit formája a hajadnak, amúgy nagyon szép színe van. Az öltözködést meg már írták. Én nem mondom, hogy tedd ki a mid van, de ezek a nyakig érő felsők szinte senkinek nem állnak jól, öregítik az embert.
Ja, visszatérve a barátnőmre, vele probléma még az is, hogy annyira görcsösen akarja, hogy legyen valakije, hogy minden kis jöttmentre úgy rányomul hogy csak na, el akarja sietni a dolgokat.
Remélem azért előbb-utóbb találsz valakit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!