Miért olyan nehéz párt találnom magamnak, annak ellenére, hogy habár nem vagyok tökéletes szépség fordítok magamra? (Kép)
Szia!
26 éves pasi vagyk,...
Elöször is a vízszintes csíkos felsőket felejtsed el mert kövérít,meg a píros ,rózsaszínű körömlakkokat és cuccokat...
a hajad az szép, a színét a szed színéhez kéne igazítani de ezeken a képekből nemtudnám megállapítani.
Látom szereted ,takargatni magadat és fotózáskor sem vagy magabiztosabb...Elösször is kérd meg barátnőidet hogy segítsenek ruhavásárláskor(nem ciki dolog ilyet kérni szerintem),vehetnél nőiesebb ruhákat ahol mondjuk a cicidet is kidobhatnád egy picit és az egyből nyomna az önbizalmadon is mert láthatnád hogy hogyan vonzza oda a tekinteteket.És fényképek készítésekor húzd ki magad legyél magabiztos ha nem is vagy az legalább látszódj annak...Ruhaszínekben szerintem mennének hozzád a sötétebb színek.
Bátor vagy hogy így feltetted a képedet,Én így az enyémet tuti nem tenném ki pedig akadnak rólam nagyon jó képek,de akkor sem tenném ki...
Valami csini nyaklánc is jól mutatna,ha egy cicis felsőt veszel fel....Talán mégy egy kozmetikushoz beugorhatnál hogy megkérdezd hogy hogyan szedesd ki a szemöldököd,sokat nem kéne...
HA az előző soraimban valami nem jó ötlet vagy ilyesmi azt remélem a többiek úgyis megcáfolják...
A pasitalálásról pedig lehet hogy tényleg rossz helyen keresgélsz és nem iszol mellette eleget :)
Remélem valamennyit tudtam segíteni!
Üdv!
Remélem azért nem haragudtál meg rám???
Ha igen akkor gondolod küldök képet magamról amit kicikizhetsz :)
Ezek a képek sokkal jobbak, mint a másikak.
Alapvetően nincs probléma a külsőddel, az arcod helyes, a hajad szép, az alakoddal sincs gond (jó, nem azt mondom, hogy tökéletes vagy, senki sem az, de teljesen átlagos.)
Viszont a képek előnytelenek. Nagyon mereven állsz, mintha látszana rajtad, hogy szorongsz, izgulsz, nem tudod magad elengedni.
És valószínűleg nem csak a képeken van ez, hanem valóban ilyen vagy, és ez nagyon sokat ront. (Tudom, mert régebben ugyanilyen voltam én is...)
Próbálj meg ellazulni, mert szerintem itt van a hiba.
(Most olvastam végig a másik kérdésed, hogy 22 vagy, és valaki 35-nek nézett... Én kb 17-re tippeltem:-D)
Szerintem mindenekelőtt húzd ki magadat, mert borzalmas a tartásod, vagy csak azért állsz így mert zavarban vagy, amikor fotóznak!?
A pulóvered sem valami előnyös, kövérít is és a színe sem a legjobb, kérj segítséget ruhaválasztáskor.
A frufru elképzelhető,hogy tényleg jól állna neked, szerintem próbáld ki, egyébként szép a hajad.
Most így hirtelen ennyi jutott eszembe:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!