Egy "művészlélek" kivel alkothatna jó párt? (lent több)
Imádok rajzolni, zenélni, énekelni egy szóvel művészkedni. Laza vagyok, kedves (már akivel), életvidám, és nagy az önkritikám (ami néha önbizalomhiányhoz, vagy alábecsléshez vezet). Nem tudok nemet mondani senkinek, segítőkész vagyok, de hamar fölkapom a vizet mindenen. Félénk vagyok, nem annyira könnyen barátkozú, de akiket jobban megismerek, és akik előtt jobban megnyílok azokat imádom, és egyfolytában röhögünk.
Én kivel alkothatnék jó párt? Bartáság, és szerelem is érdekel. Pl: sportos, öntelt fiúval, aki nem igazán földhöz ragadt, és kellek neki, hogy visszatartsam?
12/L
Köszi a válaszokat! :)
*barátkozok.
És a csillagjegyem: rák! :)
Idősebb? Én? Miért, te hány éves vagy? :)
Amúgy az előző barátom barna hajú volt, zöld szemű, és...hülye! :S
hűdekoránkezditek...
na midnegy, mindettől elvonatkoztatva... nem tudok elvonatkoztatni... 12-nél fiatalabb és a szőkéket szereti... aaawh öregnek érzem magam.
szval a művészlelkek... általában azzal találják meg a közös hangot akik hasonló beállítottságuak, de legalábbis érdeklődőek a művészetek, vagy efféle tevékenységek iránt. Az hogy valójában ki művészlélek is ki nem, azt nehéz megállapítani, de ha ennyire leegyszerűsítjük akkor én is az vagyok.. voltam már festővel és zenésszel is, de igazából szerintem ennyire nem lehet egy életstílust viselkedéshez kötni párkapcsolatban. Alapvetően annyit tudok erre mondani, hogy hasonló érdeklődési kör az kell, úgyhogy olyasmit keresgélj barátnak, párkapcsolatra még ráérsz, az amúgy is összetettebb annál hogy ilyen alapján tudni lehessen jól ezs vagy rossz...
Utolsó előtti:
Hmm...Eddig egy barátom volt, szóval rosszl fogalmaztam: VOLT barátom!
De nem mind1?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!