Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért olyan nehéz párt találno...

Miért olyan nehéz párt találnom magamnak, annak ellenére, hogy habár nem vagyok tökéletes szépség fordítok magamra? (Kép)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

(egyik kép kicsit hibás lett :) )

2011. okt. 9. 13:16
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Sokkal szebb vagy ezeken a képeken:) Szerintem próbáld egy kicsit az önbizalmad növelni, és semmi baj nem lesz veled.. a pasi meg előbb utóbb úgyis jön:)
2012. febr. 2. 13:52
 22/22 anonim ***** válasza:

Nem tudom, a ruháddal nincs sok gond.A farmer oké, talán egy kicsit másmilyen felsőket is vehetnél.Tuti csaj leszel, meglátod.Egy jó anyagú, szép, sötétebb, de nőies ruhákat vegyél.Csak pár ezer forintot kellene felsőkre költened, ezt megengedheted magadnak.Kérd barátnőid véleményét ruhaválasztáskor.Megmondják mi áll jól.Kicsit sportolj, hogy formás legyél.Olyan szimpatikus, kedves lánynak tűnsz, hogy belül nem lehet gond.Legyél magabiztos, mosolygós, mert egy szorongó csajszit nem veszenke észre.Összefoglalva:

- Sportolj, hogy formás legyél!

- Vegyél nőiesebb felsőket (ez se rossz, de a rózsaszín nem a te színed szerintem).

Ha úgy gondolod, hogy változtál, akkor küldj képet privátban!

2012. ápr. 28. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!