Miért vagyok ennyire tökéletes?
Figyelt kérdés
Jó vagyok mindenben, jól is nézek ki, egyszerűen tökéletes vagyok. De most komolyan mondom. Csak azt nem tudom, hogy hogyan sikerülhettem ennyire tökéletesre.2010. júl. 10. 20:25
21/107 anonim válasza:
Korod?ugyanis az életéved talán megmentene eme primitív kérdésedre.:D:Dtipp?12-15év agyilag?vagy tévednék?fogyi?
22/107 anonim válasza:
Úhhh hallod?menjéél már innen..jön az este? hidd el itt sokan nem a te látványodra vágynak...pfff
24/107 anonim válasza:
Na bazz.. ha anniyra tökéletes lennél akkor tennél magadról képet ugyhogy enniyt rólad. Aki ennyire beképzelt mint te az már rég a képeivel vagánykodna.
ásd el magad
25/107 A kérdező kommentje:
Nem akarok képet feltenni, mert aztán innen is jönnek a rajongók. Inkább nem. Meg különben is, lassan menni kell az éjszakába. Nincs most időm csajozni.
2010. júl. 10. 20:44
26/107 anonim válasza:
Vegyétek észre már, hogy kamuzik :D
De jó poén :D
27/107 anonim válasza:
dehogyis,ez nem igaz.Azért nem rakja fel magáról a képet mert attól tart hogy a csajoknak itt elmegy a kedvük este a párjuktól,a kérdező képét látván hogy ahhh milyen tökéletes pasi..mellettem bezzeg itt vmi vézna fexik.Ezt hiszi tudod,?:D:Digaz kérdező?magad is így gondolod?na dobj egy fejest a dunába.
28/107 anonim válasza:
Ja jó poén..hihi magam is szakadok:D:D
29/107 anonim válasza:
Te leszel a fény az éjszakába.Reméljük a helyi raj csávók az ízeidre szednek.:PTökéletes:P:D
30/107 anonim válasza:
ilyenkor örülök hogy magyar vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!