Miért vagyok ennyire tökéletes?
Figyelt kérdés
Jó vagyok mindenben, jól is nézek ki, egyszerűen tökéletes vagyok. De most komolyan mondom. Csak azt nem tudom, hogy hogyan sikerülhettem ennyire tökéletesre.2010. júl. 10. 20:25
91/107 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. De nektek miért fáj, ha valaki azt gondolja, hogy jóra sikeredett? Mi a baj ebben?
2010. júl. 15. 16:50
92/107 anonim válasza:
Nekem nem fáj, hogy azt gondolod jóra sikeredtél, de minek kell ezt híresztelni ezen az oldalon? Minek tetted fel azt a kérdést, hogy "Miért vagyok ennyire tökéletes?"? Szerinted mi honnan a búbánatból tudjuk?!
Nekem nem az fáj, hogy te azt hiszed tökéletes vagy. Engem az zavar, hogy itt kérkedsz magaddal teljesen feleslegesen.
93/107 anonim válasza:
de szerintem akadjunk mar le errol a kis hulye ficsurrol...elje EGYEDUL a boldog kis eletet. :))
mi meg szarjunk a fejere. :DD
provokaljuk itt szegeny majmot.. :D
94/107 anonim válasza:
aki az elöbb irta h nem szereti senki azt a tökéletes taknyot igaza lehet mer én igy gépen kersztül megutáltam akkor személyesen mijen lehet
váá
95/107 anonim válasza:
szegény gyereket itt mindenki csak szidja. de lehet, hogy tényleg tökéletes, mivel az a célja, hogy jót szórakozzon ezzel a kérdésével és lám-lám ez sikerül is neki :D
96/107 A kérdező kommentje:
Ne bántsatok már, mert elsírom magam! :)
2010. júl. 15. 21:02
97/107 anonim válasza:
Análisan rakjanak helyre:Sjóéjt!
99/107 anonim válasza:
Nyugika! Aki bánt csak az önbizalmadat irigyli:) Pusz mindenkinek!
100/107 anonim válasza:
Ennyit ér az élet és benne a nagy tökéletesség, akárki is tökéletes. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!