Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ennyire tökéletes?

Miért vagyok ennyire tökéletes?

Figyelt kérdés
Jó vagyok mindenben, jól is nézek ki, egyszerűen tökéletes vagyok. De most komolyan mondom. Csak azt nem tudom, hogy hogyan sikerülhettem ennyire tökéletesre.
2010. júl. 10. 20:25
 61/107 anonim ***** válasza:
75%
Hm. Nárcisznak hívnak?
2010. júl. 11. 16:30
 62/107 anonim ***** válasza:
84%
HÁÁÁ Behalok utsó válaszán illetve kérdésén?ismered te is ezt a korképet?úgy tudom még nem kezelhető:D:D:DNárciszXDXDXD
2010. júl. 11. 16:38
 63/107 anonim ***** válasza:
76%

Heh :D

Am nem veszitek észre, h ez tuti kamu? :D

2010. júl. 11. 17:22
 64/107 anonim ***** válasza:
egyetlen hibád hogy túl szerény vagy........
2010. júl. 11. 18:33
 65/107 anonim válasza:
Most mi van a Nárcisszal? Ezt nem értem.
2010. júl. 11. 21:59
 66/107 anonim válasza:

XD!!!

Nah figyu MR tökély!

Öntelt egoista,beképzelt majom vagy,vagy csak nagyon idióta!

Ha "tökéletes" lennél,ami megjegyzem,nincs,vagy is tökéletes ember,akkor nem kérkednél,lenézősködnél s nagyképüsködnél!

Csak úgy mérd magad Taylor Lautner-hez s akkor nézd meg hogy tökéletes vagy e.Tuti hogy nem!Ő sem az...de lemerném fogadni hogy 1000szer jobb nálad!

2010. júl. 11. 23:21
 67/107 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Örülhettek, hogy elolvastam.
2010. júl. 12. 08:31
 68/107 anonim ***** válasza:
TE MEG ÖRÜLHETSZ HOGY VÁLASZOLTUNK PRIMITÍV.:D:DKezeltesd magad nagyon súlyos személyiségzavarban szenvedsz.Minél tökéletesebb vagy,annál kevesebb az önértékelésed.
2010. júl. 12. 14:14
 69/107 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok nagyarc, csak őszinte, tisztában vagyok azzal, hogy mennyire felülmúlhatatlan vagyok.
2010. júl. 12. 14:37
 70/107 anonim ***** válasza:

Hát nem érted? Pont ez a nagyarcoskodás, hogy ide leírod mennyire felülmúlhatatlan vagy. Igaz őszinte is, de legfőképpen egoista, önimádó alak vagy.

És egyébkén mire alapozod azt az állításod, hogy jó vagy mindenben? Tudsz például balettezni, vagy tehetséges festőművész vagy? Nem hinném. Az lehet hogy jól nézel ki, de nem vagy tökéletes, és nem sikerültél annyira tökéletesre, mint kiderült a hencegésedből.

Vannak egyáltalán barátaid? Nekik is dicsekedsz magadról? Ha igen, akkor nem hiszem hogy nagyon kedvelnének...

2010. júl. 12. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!