Miért vagyok ennyire tökéletes?
Figyelt kérdés
Jó vagyok mindenben, jól is nézek ki, egyszerűen tökéletes vagyok. De most komolyan mondom. Csak azt nem tudom, hogy hogyan sikerülhettem ennyire tökéletesre.2010. júl. 10. 20:25
71/107 anonim válasza:
Értelmetlen dolog egy olyan embernek válaszolgatni aki ugyis tökéletesnek hiszi magát. De akkor minek irtad ki a kérdést.
Hogy élezhesd a nyelved valakin. Nem tökéletes vagy hanem szánalmas. Csak röhögnek rajtad.
72/107 A kérdező kommentje:
Én meg röhögök a válaszolókon, akik irigyek.
2010. júl. 12. 15:22
73/107 anonim válasza:
Figyelj majomka!Itt senki nem irigy:)köztük én sem:)tudod az egészséges magabiztosság és az önteltség között van némi különbség..legyél tökéletes de szerényen.Ha alkotsz legfeljebb attól lehetnél tökéletes..de tudod mit?igazad van:)aki ennyire elégedett önmagával biztos jól érzi magát az életben is.Sok sikert a továbbiakban:)
75/107 anonim válasza:
báttya, te ezzel a kérdéssel még beállítasz valami csúcsot is :)
76/107 anonim válasza:
Ha irigy lennék egy beképzelt arogáns majomra, aki azt hiszi magáról, hogy ő maga a tökély akkor valószínűleg felkötném magam. Nem irigyellek inkább szánlak.
77/107 anonim válasza:
Te egoista vagy !!!! höh nem kicst!!
nem hiszem el h mindenhez értesz
pl: tudsz repülöt vezetni zucc traktort vezetni értesz mindenhez mindenre tudsz válaszolni???
..na ezt kétlem
eleve ha azt mondod h tökéletes vagy akkor már nem vagy az !!!! na erröl még ennyit
79/107 A kérdező kommentje:
Repülőt nem tudok vezetni, de azt is gyorsan megtanulnám. Mindenre képes vagyok.
2010. júl. 13. 20:36
80/107 anonim válasza:
Csak le ne zuhanj. Olyan kár lenne egy ilyen tökéletes emberért. Csak nehogy ez a fene nagy tökéletességet egyszer vissza üssön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!