Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ennyire tökéletes?

Miért vagyok ennyire tökéletes?

Figyelt kérdés
Jó vagyok mindenben, jól is nézek ki, egyszerűen tökéletes vagyok. De most komolyan mondom. Csak azt nem tudom, hogy hogyan sikerülhettem ennyire tökéletesre.
2010. júl. 10. 20:25
 51/107 anonim ***** válasza:
100%
Azért,mert általában az ilyen emberek közel nem olyan tökéletesek,mint amilyennek magukat hiszik...
2010. júl. 11. 11:46
 52/107 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom, hogy nem ez a fórum az, ami felér a színvonalamhoz. Elég primitívek olvassák ezt.
2010. júl. 11. 11:56
 53/107 A kérdező kommentje:
Szánalmasak vagytok Ti, akik nem dicsértek ENGEM!!!
2010. júl. 11. 12:04
 54/107 anonim ***** válasza:
100%
figy... senki sem tokeletes... szerintem te se vagy az... mindenkiben vagn egy kis hiba... viszont az egodban telleg nincs hiba...
2010. júl. 11. 12:13
 55/107 anonim ***** válasza:
100%
Meg az ilyen primitívek kérdezgetneek ide mint amilyen te...Tisztelet a nagy kivételnek.Igazad van primitívek vagyunk hogy ilyen szegényes itélőképességű ember kérdésére válaszolunk.Bár valószínű a kérdésedet az emberek frusztrálására írtad ki,belázítására.íME AZ EREDMÉNY:)Én csak jól szórakozok.
2010. júl. 11. 12:36
 56/107 anonim ***** válasza:
100%
gebedjmeg.
2010. júl. 11. 14:18
 57/107 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Tudod mire jöttem rá? Arra, hogy kiderült mégsem vagy tökéletes. Mégpedig azért mert aki ennyire magasztalja magát, abból hiányzik a szerénység. Továbbá aki ennyire lenézi embertársait, hogy senki nem érhet föl vele, az pedig egy egoista majom, és hidd el hogy a beképzeltséged miatt már eleve nem vagy tökéletes.

Úgyhogy nagyot tévedtél tökikém, nem vagy te istenkirály, csak túl nagy az egód! :D

2010. júl. 11. 16:11
 58/107 anonim ***** válasza:
100%
Olyan drága barátom nincs hogy tökéletes ember. Mindenkinek vannak hibái. Van akinek több s van akinek kevesebb. Pl a nagyképűség és a beképzeltség is egy ilyen hiba. Ez pedig nem fog az életben mindenkinek bejönni. Tudod ha folyton azt hangosztassuk hogy milyen tökéletesek vagyunk, akkor az előbb utóbb vissza fog ütni. Senki nem szereti ha háttérbe szorítja a barátja, mert villogni akar. A szerénység egy nagyon jó emberi tulajdonság, s nem kerül semmibe.
2010. júl. 11. 16:13
 59/107 anonim ***** válasza:
56%

Tudod, engem sokat szoktak dicsérni. De én nem írom, hogy dicsérjenek, mert nincs rá szükségem, hogy könyörögje, maguktól is dicsérnek. :P És nem is kell képet mutatnod, mivel tudom magamról, hogy tökéletes vagyok, és hogy nincs olyan élőlény a Világon, aki nálam is tökéletesebb lenne. Így nem kell képet raknod bizonyítéknak, hogy mégjobban elhiggyem, tökéletes vagyok.

De azért ez egy aranyos próbálkozás volt! ;)

L

2010. júl. 11. 16:13
 60/107 anonim ***** válasza:
100%
Jól van kedves utolsó felőllem aztán legyél tökéletes. Végülis nem az én dolgom, hogy milyan vagy. S nem engem fognak idővel egy beképzelt öntelt majomnak tartani. Akit nem érdekel semmi más csak saját maga. S nem mellőllem fognak elszállingozni a barátaim sem. S nem én fogok egyedül maradni. Majd pár év mulva látogass vissza ide. Talán addigra majd te is tudni fogod hogy tökéletes ember nincs.
2010. júl. 11. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!