Kit mentenél meg? A kutyád vagy valamilyen állatod, vagy 100 ismeretlen embert?
Figyelt kérdés
2009. szept. 16. 11:43
61/67 anonim válasza:
09-16 20:25
Én vázoltam 1 szitut. Na ha belegyömöszölnek 100 embert 1 kib.szott üvegterembe akkor megtudnak ölni egyszerre 100 embert (gázkabin)
És van néhány tényleg elmebeteg Disszociatív elmezavaros pszichopata gyilkos aki feladná magát a rendőröknek, ha látja ahogy egy ember megöli azt, ami számára a világot jelenti.
62/67 anonim válasza:
Miért kéne az embereket?? Abból mi hasznom származna?? Akkor esetleg hálásak lennének, de szerintem utána meg elkapnának egy sikátorban, hogy biztosan én csináltam ezt a az egész választósdi helyzetet. KUTYA!
63/67 anonim válasza:
Még jó, hogy olyanok osztják az észt az emberek gonoszságáról, akik többre tartják a kutyájuk életét száz embernél, sőt, legtöbbször más esetben sem mozdítanák a kisujjukat sem a megmentésükre...
65/67 anonim válasza:
ti hagynátok meghalni gyerekeket szülőket friss házasokat zseniket csodás írokat egy ebért??!! jó énis szeretem a kutyámat de ha a szász emberből egy is gyermek akkor a saját életemet is adnám érte....
66/67 anonim válasza:
Ez a kérdés szerintem teljesen értelmetlen. Itt egyikünk se életmentő. Valószínűleg olyan helyzetbe minket is ugyan ugy menteni kéne. Mint azt a másik száz embert meg a kutyákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!