Kit mentenél meg? A kutyád vagy valamilyen állatod, vagy 100 ismeretlen embert?
Utolsó:
Oké, de nem az volt a kérdés, hogy mit csinálnék, ha vki a saját háziállatát választaná olyan emberek helyett, akik között vmelyik családtagom is ott van. Az teljesen más kérdés. Engem nem érdekel, hogy a 100 ember hozzátartozója mit érezne, felőlem öngyilkosok is lehetenek. Nehogy már 100 ember vagy akár többszáz millió fontosabb legyen mint a kutyám...
14.33 voltam
16:39: felőlem lehet ott 300 csecsemő, 400 terhes asszony is. És akkor mi van? A kutyám csak fontosabb, mint a vadidegenek. Amúgy meg nem hinném, hogy megbüntethetnének azért, mert nem segítettem. Mondhatnám azt is, hogy nem tudtam az emberekrő. :))))) Jól tudok hazudni. ;)
Különben abba is gondoljatok bele, hogy ha a kutyusod meghal, akkor ugye megsiratod.. ha viszont hallod a tv-ban, hogy több100 ember meghalt, akkor az nem visel meg.
Vagyunk elegen a Földön, felőlem 1milliárd idegen ember is lehet ott, köztük 2milió termessel és 200millió kisgyerekkel. Akkor is a kutyámat menteném meg...
14.33
Akkor már késő lenne, kiscsillag, addigra már halott lenne a mami. :D
Most komolyan: és bosszúval mit érsz el?
Akkor is megkeresnéd az illető családját, ha a tv-ben zokogna, hogy sajnálja és nem tudott az emberekről, utálja magát ezért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!