Vissza szoktátok hívni az ismeretlen számokat?
Figyelt kérdés
Én nem mert hallotam olyan átverésről ahol ha egy ismeretlen nem fogadott számott hívunk vissza akkor onnantól kezdve havi 2-3000 forintot levesz a számlárol és ilyen hülye reklámokat kapunk naponta vagy valami ilyesmi volt, szóval én nem szoktam visszahívni ezeket, ti?2011. aug. 28. 12:04
1/6 zozo002 válasza:
Nem,,,ha fontos keres még egyszer. Akinél meg rejtett a szám,azt automatikusan ki kell nyomni :))
2/6 A kérdező kommentje:
Jah igen azt én is mindíg kiszoktam nyomni, amugy már napok óta egy rejtett szám próbál elérni, akkor sem veszem fel
2011. aug. 28. 15:53
3/6 anonim válasza:
Kiváncsi természetű vagyok..szóval mindig visszahívom :p
4/6 anonim válasza:
Utolsó válaszadó,én is oylan vagyok. xd. :D
5/6 anonim válasza:
pár éve, amikor ismeretlen szám hívogatott, valami idióta zaklatott. Belehörgött a telefonba és ilyesmi. Normál hangerőn közöltem a harmadik után, hogy ha nem kopik le, lenyomoztatom a számot a szolgáltatónál, kitépem a beleit és megfojtom velük. Egy darabig nyugi volt. Pár hónapja megint szórakozott valami barom, ezúttal csak csönd volt a vonal végén. Én meg meguntam, úgyhogy azóta nem vagyok hajlandó felvenni az ismeretlen számot. Ha valaki valamit kar, vállalja a számát. Aki meg csak szívatni akar, az meg szívassa a jó édes anyukáját.
6/6 Szimcsike03 válasza:
Ismeretlen számot nem is lehet visszahívni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!