Miért követi valaki a többi ember ízlését? Miért változik meg valaki az ismeretlen tömeg hatására?
hát mondd meg neki!!!!!csak így egyszerűen, hogy úgy van jól ahogy van!
am ez tényleg így van, és nem egyedi eset. az suliban pl. 1-2 csaj volt, aki ilyen csicsásabban öltözött és bejött a suliba magassarkuban és miniszoknyában. év végére a háromnegyed osztály (mármint a csajok:) ilyenben járt, és olyanok is akik azelőtt NAGYON nem. csak hát ha a barátnője úgy néz ki mint egy sarki akkor már ő isˇˇ:/. én meg baromira kilógok a társaságból és mindenki szerint gáz hogy farmer-póló-tornacipőben járok suliba.
de hát MINEK az iskolába miniszoknya és tűsarok????:S
Sajnos eléggé begyepesedett az agya!:/ Az ilyenen nehéz segíteni, ezt onnan tudom, hogy velem is így van.
Volt egy nagyon jó haverom de teljesen átállt másik stílusba, és már semmi mást nem hallgat csak azt a bizonyos zenét. Már semmi nem köti le mint azelőtt. Mindig egyről tud beszélni. És már engem is lesz@r:S:(
Próbáltam vele beszélni, hogy a barátságunkat is tönkretette ez az egész nagy változás, de ő még mindig ilyen maradt. Sőt még rosszabb. Az jó ha valaki változik, de azért közbe nem kéne megbántani, és hanyagolni a régi barátokat csak ezért:S:/ Rám nem hallgatott. De talán neked még sikerülni fog. Sok sikert.
( Még annyit, hogy szívem szerint azt várom, hogy kiábránduljon az egészből és térjen észhez.:( )
Hát, ez nem normális, és úgy tuti, nem jó, ahogy van. Önbizalom kellene neki, de extra nagy adag. Vagy nincs önáló személyisége. Ha bejön neki a rock, miért ne hallgathatná? Bele akar szürkülni a b*zis kinézetű beazonosíthatatlan életkorú és nemüket csak letolt gatyával megállapítható srácok közé? Xarja le magasról, mit mondanak a haverjai. Ha tetszik neki egy zene, hallgassa azt, ha meg leszólják, hát vágja a másik képébe, hogy neki meg nincs hallása, ha ilyen szemetet hallgat (mert gondolom, a rock számokat szólták le, és a trance szemetet éltetik arrafelé). Olyan filmeket nézzen meg, amilyeneket akar, mit érdekli, mit gondolnak róla a többiek? Nem ő lenne az egyetlen, aki rockot hallgat, és gondolom a filmek sem azért vannak fent az IMDB listán, mert a kutya sem nézi meg őket. A kamaszkor arra van, hogy megtanuljuk kifejezni a személyiségünket és a véleményünket a világ felé. Én lány vagyok, progresszív metált hallgatok, és bár nem sok ilyen van a környékemen, de büszke vagyok rá. A környezetem általában elfogad úgy, ahogy vagyok, de akinek nem tetszik, el is lehet kerülni.
Nos, én valmai ilyesmit mondanék neki: Nem kell mindig mindenkinek megfelelni, önmagadnak kell elsősorban. Ha te elégedett vagy magaddal, jól érzed magad a bőrödben, és azt csinálod, amit szeretsz, akkor azt a környezeted is megérzi. De ha nem és görcsösen meg akarsz felelni másoknak, akkor valszem süt rólad az önbizalomhiány, ne csodálkozz, ha a környezeted is úgy kezel.
Engem nagyon sokat csesztettek középsuliba, mert nem hatott rám a birkaeffektus (divatos ruha, divatos telefon, divat zene), mindig is batár nagy telefonjaim voltak ők meg mondták (jajj miért ilyen nagy telefonod van? de szarul néz ki) én meg közbe röhögtem, mert tudtam rajta netezni + játszani + filmezni + zenét hallgatni. Egyszerűen buták az emnberek és nem képesek rájönni, hogy a divat egy agybutítás! Valaki már egyből valamilyen extrém ruhát vesz fel vagy extrémen öltözködik (pl. punkok), egyből lenézik, de ők jól csinálják mert a fülük botját se mozgatják. Meg most milyen dolog? Sétálok Győrbe télen, erre az összes csajon haspóló meg soksok hülye ruha, amiből kilátszik a veséjük és nem tartja őket melegen, de azt hordják mert ez a divat :D, aztán majd 5-6 év múlva amikor gyereket akarnak, majd rájönnek, nem kellett volna divatosan öltözködni, mert nem lehet nekik aztán gyerekük, mert felfázott a méhük vagy melyik szervrendszer az :D:D:D:D:D
Ameddig más kiad 25.000 Ft-ot egy ruhára, addig én megveszem azt 2-3e Ft-ért aztán a többit eliszom ;>. Meg valaki elmegy a discoba bevesz egy-két tablettát vagy elszív az orrába egy kis kokót vagy gyorsat, addig én elmegyek valami jó kis metál koncira + beérem az alkohollal.
Mond meg haverodnak hogy kezdjen el gondolkozni ameddig nem késő
SZERINTEM nagyon nagyon jó fej lehetsz, hogy ennyire próbálsz neki segíteni és megbecsülhetné magát az IMDB-s haverod hogy ilyen barátai vannak!!!!
DE van egy pont amikor már magadra is kell gondolnod és otthagyni őt hadd rohadjon meg a kép előtt. majd keres ő, ha szüksége van rád..
08.09-es vagyok.
Ha valaki letörölné az összes zeném (70 giga metál + rock), szerintem elbúcsúzhatna az ujjaitól és az életétől:D, igaz hogy vissza tudom állítani az adatokat de azért más ne túrkáljon a winyómba, vagy ha turkál a winyómba, akkor lehet hogy miközbe alszik az agyába turkálnék késsel/villával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!