Mit mondanál annak az embernek, aki inkább a kutyáját mentette meg 100 ismeretlen ember helyett?
(Elsőnek: Én is irigyellek, mert semmit nem tudsz a problémáimról, és hidd el, ez neked jó!) :D
Sok olyan választ olvastam, amiben arra az elméleti kérdésre, hogy ha NEKED kell dönteni 100 ismeretlen ember és 1 hozzád közel álló kutya sorsáról (vagy a 100 ismeretlen embert, vagy az 1 állatot megmentheted egy egyszerű döntéssel, nincsenek gyakorlati problémák), akkor a 100 emberi lény húzza a rövidebbet. Azért kérdezem meg itt a másik oldalról, hogy ki mit mondana, ha a fenti szituáció már lejátszódott volna, és Ő nem a döntéshozó, hanem a döntés következményét áttételesen elszenvedő körben van? Eddig senki nem mert rá válaszolni érdemben.
Mózes I. könyve 22. fejezet
Csak én látok párhuzamot?
Kedves "első válaszoló", ne menj el jósnak, nincs tehetséged hozzá! :D :D :D
Eddig két dolgot feltételeztél rólam, ebből egy sem jött be. Ez elég rossz arány. De ha akarod, csak folytasd, lássuk, tudsz-e még rontani rajta??? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!