Ha valaki beszélgetés közben sok xD-t ír egy ismeretlen embernek, (legyen az msn, vagy akár ilyen chat) akkor a másik ember nem nézi egyre hüly*bnek az xD-zőt?
De.
Agyiszinten olvastam valamelyik nap egy fenyegető levelet, minden második szó után ott volt két-két ikszdé. Marhára komolyan lehet venni az olyat, hogy "kiirtom a családod XDXD vagyok ám a fő maffia XDXD" (attól függetlenül, hogy ő maga nem maffia, esetleg maffiózó, bár az xd-kből ítélve az sem).
Én hülyének nézem. És be is fejezem a beszélgetést. 20 éves vagyok, nekem már nem hiányzik ez az agyatlan baromság.
Utolsó: ez a divat? Ha az lenne a divat, hogy kútba ugorj gondolom elsők között vetnéd bele magad mert egy agyatlan birka vagy.
Nem ugornék bele a kútba, és az ablakon se ugornék ki. Van eszem. De ha ez nem divat akkor mi? :P Minek nevezed?
Ha nem tetszik akkor nem tetszik.
Manapság ez már természetesnek tűnik. Erről ennyit.
divat :))))
egy normalis es inteligens ember csak nehany xd vagy mas jelet rak,a gyerekek viszont nagyon de nagyon sokat,no meg az iras..
pl:kepzeldd :X en mar xy ota feltettem h szulinapomra pierszet kerek feloldalt az orromba ...:X:Xes kepzeldd el h xy is azt akar most.. mna en mejek ciaa*:
kiba szottul gyerekes es utalom az ilyesmit,meg szinessel irni zold,kek,piros egybe vegyitve
ja e még a :S-t ha valami olyan van ami gázos. Pl. barátnőm terhes :S (csak akkor :S ha nem kívánt, egyébként :) )
ja és még a :O-t ha meglepődést akarok mutatni.
az eredeti kérdésre visszatérve. Minden mondat végén XD idegesítő lehet bizony. (előző voltam)
Ha terhes a barátnőd, azt msn-en beszélitek meg? XDXDXD
Amúgy az XD-nél már csak a LOL a rosszabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!