Mit mondanál annak az embernek, aki inkább a kutyáját mentette meg 100 ismeretlen ember helyett?
Kedves kérdezö,ugye nem akarod hogy itt azt a kutyàjàt megmentö embert tàmadjuk?
Figyelj,egy kutya lehet neked csak egy kutya,annak az embernek meg a tàrsa volt.
Nekem is van kutyàm,és bizony igazi csalàdtagnak szämit.
Vaaloszinü nem akarta hogy az a 100 ember odavesszen,de mivel öket nem ismerte,egyértelmü volt szàmàra,hogy sajàt ismert kutyàjàt mentse meg,aztàn lehet ha van esély a többi embert...
Egyébként ismered a férfit,vagy csak olvasott cikk alapjàn tetted fel a kérdést?
Hogyan halt meg 100 ember?
Semmit nem mondanék,biztosan neki sem könnyö feldolgozni annyi ember halàlàt.
Biztos nem direkt hagyta öket meghalni
Miért mondanék neki bármit is? Nekem is fontos a kutyám, ő is családtag (mint szerintem a legtöbb állattartónál), így végül is érthető, ha a kutyát menti, mint tök ismeretlen embereket.
Mellesleg nem tudok elképzelni olyan szitut, hogy vagy megment 100embert, vagy 1 kutyát. szóval ha az egész családom benne lenne a 100ban, akkor is max 1et menthetne meg, és még úgy se biztos, hogy az én rokonom életét mentené. Röviden nem hibáztatnám. Ettől függetlenül nem lennék kevésbé szomorú.
Hát.. Azt hiszem csak annyit mondanék: "Ezt a kutyádért" És azt hiszem megölném helyben! A kutyuskát pedig megtartanám, hogy megvigasztaljon, amiért ilyen csúnya gazdia volt, hogy kinyírta a fél családomat... De komolyan ilyenkor mire gondolnak az emberek amikor 1 kutyát választanak???
És mi van ha az a 100 ember közt ott van az aki feltalálja a rák ellenszerét, megmenti az embereket a globális felmelegedéstől, helyre tudja hozni az egyensúlyt a kihalás szélén álló állatok és a túlnépesedettek közt.. Mi van ha ezek az emberek ott vannak abba a 100ba? És mivan ha annak a bizonyos embernek aki kinyírja azt a 100 embert a fél családja rákos lesz mert valami radioaktív cucc mellett éltek.. És csak az tudná megmenteni a szánalmas kis életüket, akit a drága ismerősük a halálba taszított 1 kutya miatt??! Persze imádom az állatokat de 100 ember élete 1 kutyáéért?! Ez azért számomra túl vicces..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!