Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért követi valaki a többi...

Miért követi valaki a többi ember ízlését? Miért változik meg valaki az ismeretlen tömeg hatására?

Figyelt kérdés
A divat egy dolog.Most a kérdés lényege, h a haverom miért CSAK azt a filmet nézi meg, amit az amerikaiak az IMDB-n felpontozak, csak azt a zenét hallgatja, amit mindenki, csak az a lány tetszik neki, aki mindenkinek stb.Nem mer rock-ot hallgatni, mert fél, h kiközösítik, nem mer xy színű ruhákat felvenni, mert fél, h kiröhögik, pedig szeretne és tetszik neki.A haverja meglátta, h miket hallgat, azt mondta, h komolyan aggódom érted...erre a srác letörölte az összes zenéjét, pedig szerette.Én arra gondolok, h lehet, h szeretne tartozni valahova...de miért nem keres olyat, aki olyan mint ő, ahelyett, h olyanná válik, mint mások?!EZ MÁR BETEGES ÉS RÖGESZMÉS!!!!!!!!!Szeretném megértetni vele, h ő úgy jó, ahhogy van!MIT TEGYEK!?
2010. aug. 3. 23:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Haverod nem látja, hogy Te lennél az igazi barátja... te legalább kiállsz mellette, meg úgy kedveled ahogy van.
2010. aug. 4. 14:56
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem, nem látja, mivel az én eszméimet, életformámat nehezebb követni.Nehezebb küzdeni, harcolni az igazunkért, nehéz felállni egy komoly pofon után, nehéz élni, de viszont ez meghozza majd a gyümölcsét.A másik srác csak az önsajnálatba menekül, az első nehézségnél feladja és a haverom rá hallgat, mivel ez könnyebb.Már mondtam neki, h nézzen szét, aki ma gazdag és jól él, az küzdött, de viszont aki nem küzd, a buta paraszt, az ott van, ahol 100 évvel ezelőtt.Mert nem hullik senki ölébe semmi.Még ha örököl is valaki, az akitől örökölt, biztos, h valamit tett a vagyonáért...szal az, h vki otthon ül, az nem él meg.Sajnos nem látja...azt hiszi, h csak a saját egomat akarom ápolni azzal, h jót csinálok vele és büszke lehessek magamra.DE EZ HÜLYESÉG!Lehet, h büszke lennék magamra...de nem hánynám a szemére.Mikor mocskolták a rokonai előttem, h ilyen, meg olyan, én kiálltam érte és majdnem megvertem egy 35 éves pacákot, mivel az orrom előtt szidta ok nélkül a haveromat.Én ezt neki nem említettem, máshonnan tudta meg...onnan, h mondták neki az ott lévők...nem mondtam még neki se, h mit csináltam, pedig tehettem volna neki szemrehányást!Megemlítettem neki utána, de csak pár nappal, mert tudtam, h addigra úgyis megtudja...de nem vártam hálát érte...mondta, h köszöni, meg ő is megtenné, meg ő sem szívesen hallgatja, ha engem mocskolnak, mert a szülei engem a megtestesült gonosznak látnak, mivel nem követem vakon mások utasításait, kíváncsi, törtető, közvetlen, néha elég szemtelen, humoros vagyok, ehhez párosul az is, h a magam útját járom és a saját értékrendem szerint cselekszek, nem hiszek Istenben és olyanokat mondanak rám, h soha nem leszek senki, meg ilyen léhűtő, olyan hülye vagyok, de engem ez nem érdekel, mert tudom, h ezzel többre viszem, mint ők a tökéletes, szabályokkal teli kis életszemléletükkel.Nálam az emberek egyenlőek, nem irányítom őket, csak támogatom, esetleg magam mellé állítom őket, nem úgy mint ők a fiukat, h érzelmi zsarolással ráveszik bármire...engem nem lehet...ők a haveromat korlátozzák, ahol tudják, nem szórakozik, mások véleménye szerint él stb.Én, ha olyan kedvem van, a közúton, Mickael Jackson táncot lejtek, és énekelek....mert ezt akarom csinálni és nem érdekel más (ez mondjuk akkor azért csináltam, h meggyőzzem a haveromat, h le se kell szarni a mások véleményét) ember, mit gondol rólam, én így vagyok boldog.Lehet, h dilis vagyok, de boldog és főleg szabad.Nekem ez mindent megér.Nem nagyon tudok vele mit kezdeni.De azért próbálkozok.
2010. aug. 4. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!