Miért nem tudok ismeretlen emberek között vagy társaságban hangos/harsány lenni?
azért irt csak ennyit az első válaszóló mert ő is ilyen. és nem tudja a választ:D
ám én is hasonló voltam 15-16 évesen:) most 19 vagyok és sokkal oldottam^^ sztem majd megváltozol idővel:) addig meg járjál sokat társaságba és ismerkedj:D
tudniillik elég csendes vagyok bár még most is van mit javítanom ezen. én se merek hangosan beszélni de ez már mostanában változott valamennyire.
nem mertem kimondani azt amit gondolok, amit érzek társaságban. azt csináltam, hogy mikor kiakartam mondani azt amire gondolok vettem egy hatalmas erőt magamon és kimondtam. sokkal könnyebb lett utána az egész...utána már könnyebben ment minden beszélgetés. már jobban kifejezem magam. de ha ott vagy, ne hátrálj meg.tedd meg! és utána sokkal jobban fogod magad érezni!
én erre akkor döbbentem rá mikor 14 évesen találkoztam egy sráccal,és elhatároztam hogy az ˝ilyenségemmel´ mégegyszer nem fogok beégni.Elhatároztam,azóta teljesen más vagyok.Nyílt,társasági!
Vegyél erőt magadon:D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!