Hogyan kerülhetnék be egy félig ismeretlen társaságba?
a történet:
van egy nagyon jófej társaság, akiknek a felét ismerem, mert vagy osztály társam volt, vagy pedig haverokon át.. de azon kívül hogy köszünük egymásnak és eldumálunk néha semmi közös témánk nincs.. de nagyon jófejek.. és valahogy szeretnék "énis közéjük tartozni".. csak nemtudom ezt hogy hozzam össze.. mert a társaság másik felét egyártalán nem ismerem, és akit ismerek is, nem sok emberrel találkozok sűrűn..
megértem a problémád én is haonló hejzetben vagyok egy új hejre kerültem és még nincsenek ott igazán baráraim.
próbálj velük közös programot összehozni=közös téma.
az a baj, hogy nem helyi a társaság.. helyben csak pár régi osztálytársam van akik velük lógnak.. és a többie helyi emberrel csak köszönő viszonyba vagyok mert nincs témám..
de az a baj, hogy nem tudok közös programot összehozni, mert ők alapból nem 5-6an vannak..
csak nem tudom hogy kerülhetnék be közéjük, mert környéki a társaság, csak nem helyi..
esetleg kérdezzek rá hogy mehetnék-e énis velük vagy hasonló? csak attól félek, hogy itt jön az, hogy bocs, nem.. nem ismernek téged stb..
vegyes társaság..
van 1-2 ember aki talán be tudna vinni.. csak félek rákérdezni, mivel nagyon... de nagyon sok embert nem ismerek a társaságból..
/fiu vok/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!