Kit mentenél meg? A kutyád vagy valamilyen állatod, vagy 100 ismeretlen embert?
A legalapvetőbb ösztönök ilyenkor úgyis átveszik az irányítást, a kérdést szerintem értelmetlen feltenni a monitor előtt ülőknek, mert csak okoskodás, agyalás lesz belőle.
A valóság az, hogy a fajfenntartási ösztön az egyik a nagyon kevésből, ami felülírja az önfenntartási ösztönt. Ezért van az, hogy sok ember vízbe ugrik, vagy bemegy egy égő házba, ha egy gyereket kell megmenteni. Úgyhogy lehet bármit válaszolni a kérdésre, de eldönteni csak élesben lehet. Akkor meg nem a jól átgondolt észérvek fognak dönteni. Hanem a legmélyebb állati ösztönök.
Én a 100 embert menteném meg, mert ők adnak nekem csontot, meg simogatnak, míg a kutyák csak összepisilik az én területemet és megeszik előlem a csontot.
Üdv: Foltos
Nem tudom, gondolom a kutyámat. Ismeretlen embereket nem...
Manapság sajnos odáig fajult a világ, legalábbis az én kis városkámban, hogyha egy ember összeesik az utcán, azt hiszik drogos vagy alkesz, és nem segítenek rajta. Pedig csak egy szerencsétlen cukorbeteg. Nem egy ismerősöm halt meg, mert alkoholistának nézték, pedig csak leesett a cukra. Ha valaki veszi a fáradtságot, még élnének azok az emberek. Köszi, de az önző emberekből nem kérek. Maradok a kutyámnál!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!