Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kit mentenél meg? A kutyád...

Kit mentenél meg? A kutyád vagy valamilyen állatod, vagy 100 ismeretlen embert?

Figyelt kérdés
2009. szept. 16. 11:43
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
22%
Ez meg milyen gagyi kérdés. Minden ember az embert mentené nem a kutyát. Vagy egyiket se csak saját magát.
2009. szept. 16. 13:42
 22/67 anonim ***** válasza:
52%

12:38:

Mekkora baromságokat beszélsz. Én sosem ugranék vízbe egy idegen emberért vagy mennék be egy égő házba!!! Akkor sem, ha csak 0,1% esély van arra, hogy megsérülök. És ha nekem lesz bajom? Hány oylan eset volt, hogy az fulladt meg a vízben, aki segítnei akart? Vagy ha megég a karom? Lehet plasztikai műtéttel sem lehet eltüntetni tökéletesen. És akkor mit csinálok? Örülök, hogy megmentettem egy vadidegent?

Persze, hogy a kutyámat menteném meg inkább mint 100 ismeretlent. Felőlem ott lehet egész Magyarország is, azokon kívül, akik nekem fontosak. Ne mondja már nekem senki, hogy 100 vadidegen neki fontosabb, mint a saját állata, akivel együtt lakik...

Ez olyan mintha, csak 500ft-od lenne és a kutyád éhezne meg még egy hajláéktalan. És mellette tudod, hogy ha a hajléktalan mehal, ha nem segítsz, a kutyád meg tovább éhezik. Ki az a hülye, aki egy vadidegennek venne kaját, minthogy egy számára fontos vkit/kutyán segítsen??

Amúgy tetszik, hogy a családi kapcsolatok témakörben van a kérdés, ezek szerint kérdező, neked a kutyusod családtag. :)

2009. szept. 16. 14:33
 23/67 anonim ***** válasza:
63%

12:18-as nak üzenem.

A mai embertelen tipró világban számomra az egyszem kutyám, aki mindig velem volt, mindig figyel rám, önzetlenül szeret, nem cseszi át a fejem, számomra többet ér, mint száz vadidegen ember. Abból a százból kb összesen 5 ha segítene másnak, ha bajban van. És nem hősködök a monitor elől, hanem ezt így is gondolom. És hadd gondolja már így bárki is, akit te gyakorlatilag lenézel, hogy a valóságban úgysem ezt tenné.

Hacsak nem Nostredamus reinkarnációja nem vagy.

2009. szept. 16. 14:37
 24/67 anonim ***** válasza:
41%
én inkább 100 ismeretlen embert mentenék meg , a kutyámat non szeretem de 100 élet wagy 1? .... elgondolkodtatto.. de azért nem kellen e iylenekkel szorakozni!!! mindinki gyilkos... szinte.... 14éves emo lány
2009. szept. 16. 14:37
 25/67 anonim ***** válasza:
66%

Gondolkodás nélkül a 100 ismeretlen embert menteném meg.

Hihetetlen, hogy milyen emberek vannak. Ti tényleg többre tartjátok 1 állat életét mint 100 ártatlan emberét? Nekem is van kutyám, nagyon szeretem és ragaszkodom hozzá, de akkor is inkább az embereket választanám.

Azok az emberek, akik a kutyájukat választanák, vajon mit gondolnának, ha a 100 ember között ott lenne az anyukája, apukája, férje, felesége vagy gyereke és azért halnának meg, mert valaki nem őket mentette meg, hanem inkább a kutyát!

2009. szept. 16. 15:20
 26/67 anonim ***** válasza:
69%
En a macskamat.
2009. szept. 16. 15:23
 27/67 A kérdező kommentje:
Én ugy gondolom hogy most itt a monitor előtt mikor senki sem ismer. miért hazidnák?????vagy hazudnának a többike?????szerintem itt mondják ki sokan az igazat mert nem ismerjük egymást!!!!Szóval egyértelműen a kutyám vagy a bármelyik háziállatom. sőt még a madaramat is előbb menteném meg mint 100 ismeretent!!!!!!!!!!!!!!!!Mert előttem iroknak igazuk bvan hogy 5 ember se bisztos hogí segitene ha bajban lennék.. nemhiszem.
2009. szept. 16. 15:49
 28/67 A kérdező kommentje:

Meg a másik, mint mondtam hogy az én kutyám mikor kicsi voltam, megvédett egy részegtől nekitámadt, németjuhász volt, sajnos már meghalt, Ő az én Hősöm!!!!!!

ez olyan dolog mintha meghal egy idegen ember, hát nem érzem rosszul magam tőle, de ha a kutyám hal meg na az már más helyzet, én még mindig nem hevertem ki peid 2 éve hogy meghalt az én drága jennim.

2009. szept. 16. 15:52
 29/67 anonim ***** válasza:
71%

Kedves utolsó!

Ha a kérdésben az szerepel, hogy 100 IDEGEN embert, abba nem tartozik bele az anyuka, apuka, férj feleség stb.

Félreértelmezted a kérdést és a rá adott válaszokat.

2009. szept. 16. 15:56
 30/67 anonim ***** válasza:
75%

15:56-on nak:

15:20-as vagyok. Nem értelmeztem félre a kérdést, te nem olvastd el jól a válaszomat. Arra gondoltam, hogy mi van akkor, ha a számomra ismeretlen 100 ember között ott van valamelyik szeretted és én nem mentem meg őket, mert többre tartok tőle egy állatot. Attól függetlenül, hogy számomra az a 100ember idegen, attól még valaki szereti őket. Valakinek az anyja, apja, testvére, férje, felesége stb.

Mégis mit mondanál nekem, ha miattam halna meg valamelyik szeretted? Elfogadnád válaszként, hogy nekem fontosabb volt a kutyám? Egyébként számomra a te anyukád ismeretlen lenne.

2009. szept. 16. 16:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!