Mi a bajod a cigányokkal?
14:07 én is muzsikus vagyok,és én is utálom őket,egyszerűen félek tőlük.
A családommal elmentünk utcazenére és dobálták az embereket sörös üvegekkel (nem tudni miért).
Útálom őket pusztuljanak (tisztelet a kivételnek)!!!!
na én nem mindet akarom védeni.
annyi az egész gyerekek,hogy van cigányba és magyarba is rossz.csak pl.én,fel tudom ismerni azt,hogy ki a rendes magyar.(nem néz rám csúnyán)
és még haverok is lehetünk.akár a legjobb haverok.
üzenek azoknak,akik nem utálják az összes cigányt, csak némelyküket,hogy próbáljanak egyszer legalább velem szót érteni.
21L
fogd már fel végre,hogy normális magyar embernek veled semmi baja-akinek meg van(kb 1000-ből 1)azt meg ne bánd.Nem tudunk másképp fogalmazni,mint cigány-hiszen ez egy népcsoport neve-és sajnos a 90%-uk olyan amilyen.Tudod,mit mond a közmondás: Akinek nem inge ne vegye magára.
21/L
20:53
teljesen igazad van,igazatok van.
csak tudod,hiába itt vagyok pl.én,aki nem tartozik a többi lopós büdöscigány közé,mégis,én is félek hogyha elmegyek egy disco-ba,hogy mikor támadnak meg.
majd megpróbálom én is ugy kezelni ezt a cigány-magyar dolgot,hogy mindenkinek jó legyen.és elnézést kérek mindekitől,akit megbántottam a neheztelő,sértő gondolataimmal,érzéseimmel.
Tényleg igazatok van,sajnálom!
21L
Tudod,annyit tudok neked mondani vigaszképp,hogy magyar létemre én sem vagyok oda a magyarokért,mégpedig azért,mert nagy részük érdekleső,kárörvendő és nem jó ember-tegyük fel kimegyek külföldre egy olyan helyre,ahol ilyen magyarok élnek és a külföldieknek megvan a véleményük,tuti engem is beskatulyáznának,de engem nem érdekelne,mert nem kell hozzá sok,hogy kiderüljön az ellenkezője.
Gyűlölöm azokat a cigányokat,akik pofát nyitnak,beszólnak,övék a busz,stb de azokkal sose volt bajom akik tisztességesen viselkedtek,még "jól is esett" hogy van ilyen is,ha nagy ritkán látok egy ilyet.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!