Mi a bajod a cigányokkal?
Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 00:28
3/103 anonim válasza:
Nekem sincs bajom. Miért neked?
4/103 anonim válasza:
Az hogy hangosak, sok gyerekük van, idegesítően viselkednek és képzetlenek, hogy félek elmenni mellettük az utcán, és hogy betörtek hozzánk. Biztos vannak rendesek is, de még eggyel sem találkoztam. De az egész stílusuk olyan zavaró nekem, akkor is ha amúgy normálisak.
6/103 anonim válasza:
Ha engem nem bántanak, akkor miért mondjak rájuk rosszat.
7/103 anonim válasza:
0119 - mert mast bantanak.
Az, ahogy viselkednek, az hogy egyre tobben vannak, az hogy nagyon nagy reszuk bunozo. Nem kell azzal jonni, hogy van koztuk normalis, meg feher kozott is van bunozo. Tisztaban vagyok vele. De nem mindegy az arany!
RJ 19/F
8/103 anonim válasza:
Én a "cigányokra" mint egy kulturális(bár ez így viccesen hangzik, kultúra náluk ugyan már) csoportosulásra gondolok, tekintve hogy sok magyar származású gyerek kezd elcigányosodni, veszik fel a stílusukat stb. undorító, nagypofájú, élősködő népség ez, mely megérett arra hogy alaposan megregulázzák.
9/103 anonim válasza:
Hogy kirabolták a házamat. Azon kívül mi tartjuk el őket és még mi féljünk tőlük.
10/103 anonim válasza:
Lopnak, csalnak, hazudnak, gyilkolnak, terrorizálnak. Csak ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!