Mi a bajod a cigányokkal?
AKI AZT MONDJA HOGY SEMMI AZ KÖLTÖZZÖN FEL MISKOLCRA MIN. 3 HÉTRE.
SÍRVA FOG MENEKÜLNI
szép napot!
Előző, miért mondom ezt? A strandon direkt lefröcsköltek mindenkit, dobálták az embereket a medencébe, nem fogadtak szót az úszómesternek, fellöktek, szétszotyizták a füvet, és a csuszdát majdnem kiközösítették, és nem várták ki a sorukat, ha egy felnőtt rájuk szólt, olyan csunyán visszaszóltak.....
Sajnálom a normális"cigányokat"azaz aki kommenteltek ide nemrég:S
Írok még én is pár példát:
Nekem legjobban az b*ssza a csőrömet,hogy mi tartjuk el őket,és még ők néznek le minket,elvárnák,hogy nekik ezen felül minden ingyen legyen,ami a magyarnak pénzbe kerül,mert ugye ők itt a kiskirályok(sajnos erről meg az ország vezetése tehet).Fel vannak háborodva(de szó szerint),hogy:nekik nincs ingyen a villamos,busz,rájuk is vonatkoznak a szabályok,fizetni kell a boltban,stb.
Egyébként én is miskolci vagyok,és sajnos azt kell mondanom,hogy nő létemre este már nem merek elindulni egyedül,vagy ha mégis,akkor a várnyomásom kb 200 amíg eljutok az egyik ajtótól a másikig,pedig az útvonal általában csak a közeli buszmegálló-->busz-->lakás.
21/L
tegnap 14:07-nek!
Éppenséggel lehetne mit tenni ellenük,csak azt nem lehet..:S
na én egy roma vagyok.most mi lesz?
aki rétinégernek nevezi a romákat(itt olvastam)az egy kis undorító panelpatkány lehet.
én is cigány vagyok,és én is haragszok az olyan cigányokra akik lopnak csalnak stb.nem is barátkozom egyikkel sem.
de mi vona ha úgy beszélnétek a cigányokról,hogy pl: vannak olyan cigányok akik...
vagy: a cigányok közül sokan vannak akik...
értitek?
azért mert egyszer konfliktusba keveredtetek egy cigánnyal,nem kell mindet utálni.
nekem vannak olyan magyar ismerőseim,akik egy héten 1x fürdenek.én minden nap.
vannak olyanok,akik nagyszájú ribancok.én nem.
vannak olyanok akok isznak,kihasználják,meglopják a másikat.én nem.
vannak olyanok,akik azt se tudják mit kezdjenek magukkal,olyan nagyképűek,és annyi pénzük van hogy le se lehet írni,mégis koszosak és állandóan az én kajámra fáj a foguk.
stb.és ezek mind magyarok.
viszont rengeteg magyar barátom,barátnőm van,és mindegyikük szeret engem és a családomat is.
én is sok magyar ismerősőmet nagyon szeretem.és nem úgy mint ti,én nem veszek egy kalap alá minden magyart,csak azért,mert van köztük olyan,akit nem bírok.
pl: egyszer a 40kg-os öcsém,pár barátnőjével ültek a buszpályaudvaron és várták a buszt.beszélgettek,mire odament hozzájuk egy pár (4-5) kis fa.sza magyar gyerek.és agyba főbe verték a tesóm,rohammentő vitte el.azért mert cigány??(ja és mikor rendőrségi ügy lett belőle,azzal védték magukat h összekeverték valakivel)
és dorgáláson kívül semmit nem kaptak,mert kiskorúak.
Na ez magyarország.
ahogy nektek rosszul esik,hogy megverik,kirabolják az ismerőseiteket,ugyanugy nekünk is rossz ha a magyarok csinálják ezt.
miért nem lehet végre BÉKE? KÖNYÖRGÖM!
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!