Tee bírnál beszélgetni (barátkozni), egy olyan emberrel, aki így beszél hozzád"mi a f*szt dumálsz", "mi a f*sz bajod van" stb?
ilyen mondatok nap mint nap elhangzanak az én osztályomba
de ezek simán beszélgetnem tovább mintha azt kérdezte volna az illető h "tessék" vagy "mond még1x léci nem hallottam".. és még pár mondat és jön a jellegzetes "hahaha", de amin ezek tudnak nevetni olyan (a legjobb szó rá szerintem) NEMJÓ ,rossz hallgatni
nyilván vannak más osztálytársaim is, próbálok velük barátkozni ,de az előbbi típusúak többen vannak:S
17F
Mi a f*sz bajod van velük?? :D
Jó, viccet félretéve: elég gáz. De kénytelen vagy elfogadni, nem azt mondom, hogy viselkedj te is így, de mivel egy közösség vagytok, próbálj meg alkalmazkodni. Nem lelki társat kell keresni, csak elfogadni egymást, kommunikálni. Folytasd te is szemrebbenés nélkül, és társaságot intelligensebbek körében keress.
Én nem. Vagy bezséljünk normálisan, vagy sehogyan se.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!