Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért utálják annyian a...

Miért utálják annyian a blackpinket?

Figyelt kérdés
Nem tettek semmi rosszat, és nem is annyira problémásak.

2021. febr. 13. 21:41
 81/95 anonim ***** válasza:
100%
77es vagy. Tök érdekes amit írtok és van is benne rengeteg igazság. Szerintem a BTS és BP esetében ott tartunk, hogy mindegy milyen számmal jelennek meg, akkoris milliárdos nézettségük lenne. És igaz, hogy a DNA és a DDU-DU DDU-DU tette őket népszerűvé. Előtte azért ekkor hype nem volt körülöttük. Viszont ami szerintem fontos, hogy ne legyünk toxikus rajongók, mert azzal többet ártunk a kpop-nak mint használunk, a másik, hogy ezen a két bandán kívül is vannak ám szép számmal jó kis előadók a kpopban. Én elhiszem, hogy mivel a fanok nagyja alig 1-2 éve ismeri a kpop-ot nem nagyon volt ideje megismerni őket, pedig érdemes, márcsak azért is, hogy véleményt tudjunk mondani. Mert véleményt csak arról lehet mondani, amiről van fogalmunk. Amit sosem láttunk/hallgattunk arról ne alkossunk véleményt, mert hiteltelen lesz.
2021. márc. 28. 15:37
 82/95 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit hozzátennék, hogy nekem pl az Ice Cream betette a kaput. Korábban azért én is képes voltam rongyossá hallgatni a Blackpinket. Sőt a korábbi számaikat most is sokszor meghallgatom. Nem voltam soha Blink ahogy ezt korábban is leírtam, de benne voltak a top5-ben nálam, sőt volt, hogy a top3 ban is. De ma már lehet, hogy a top10be se férnének be és ez elsősorban annak köszönhető, hogy eléggé ugyanolyanok a számaik mostanában. Az Ice Cream-el pedig sztem kicsit elvetették a sulykot. Azóta egy-kétszer meghallgatom a számaikat, de kb ennyi. A Lovesick Girl szerintem egész jóra sikerült, de valahogy mégsem hallgatom már annyit, vagy ott van Rosé szolója. Meghallgattam aztán ennyi. Ha ezek 2 évvel ezelőtt jöttek volna ki, akkor valószínűleg sokkal jobban érdekelt volna. És ez nem tudatos, valahogy elvesztettem az érdeklődésem feléjük.
2021. márc. 28. 15:51
 83/95 anonim ***** válasza:
86%
Az Ice Cream nálam is betette a kaput. Mikor megnéztem a szöveget azt hittem eret vágok. Nem tudom eldönteni, hogy ez saját maguk felkínálása akart lenni, vagy csak simán szexi concept, hogy a kanos férfiak, és a buta kislányok like-olják? Vagyis igazából nem is lehet szexi-nek mondani az MV-t, a szövegre pedig inkább az undorító és kulturálatlan jelzőket használnám. És ezek után nézzem, hogy a kisöcsém vanília fagyit eszik? Kösz nem, lmao.
2021. márc. 28. 19:59
 84/95 anonim ***** válasza:
90%
83 egyetértek. Főleg, hogy pl ott van a 11 éves unkahúgom is aki hallgatja őket, még szerencse h nem érti a szövegét. Azért erre gondolhatnának, hogy nem csak a felnőtt korosztály nézi őket. Nyilván más egy olyan bandánál, akik eleve szexi koncepttel indultak. Pl Sistar vagy Nine Muses, az ő rajongótáboruk nem a legkisebbek.
2021. márc. 28. 20:18
 85/95 anonim válasza:
100%

Én most röviden válaszolok.

Mert ugyan annyit dolgoznak gyakorolnak mint más banda. De még is híresebbek, és ez másoknak akik a másik bandát hallgatnak ez nem esik jól.Azaz azért mert híresek. Mindig vannak utálok egy olyan énekes sincs akinek nem lenne, azaz normális hogy ha Blackpink-nek is vannak utálói. Na meg ízlés (Semmi félreértés én szeretem a Blackpink-et)

2021. júl. 4. 08:02
 86/95 anonim ***** válasza:

Felvett:

[link]

Élő:

[link]

Hogyha #3 vagy valaki más azt mondja, hogy ez nagyon rossz és Lisa rapje egy borzalom, még Koncz Zsuzsa is jobb nála, akkor kimászok a tetősék ablakomon és leugrok a tetőről.

2023. júl. 17. 22:33
 87/95 anonim ***** válasza:
51%

https://www.youtube.com/watch?v=rkemK9rutzM

https://www.youtube.com/watch?v=DJ6f0YofRhg

Erre ennyit tudok válaszolni. Tudom, hogy 2 éves kérdés de ez a banda csak egyre sz.rabb lesz. ÉS emberek ezért fizetnek vagyonokat, hogy ezt lássák élőben.

Nyugodtan hallgasd és élvezd a zenéjüket #86, de ne állíts olyan hülyeségeket, hogy jók abban amit csinálnak, mert nem jók. Egy jó előadó nem szökőévben egyszer ad ki ugyanolyan zenéket, rázza magát a színpadon playbackelve, és ad hozzá mindehhez 0 energiát. Ha valamit csinálsz, azt csináld rendesen.

2023. júl. 18. 14:13
 88/95 anonim ***** válasza:
#87 próbáld meg te, azt csinálni, mint ők. Kelj fel 6-kor, menj el táncot gyakorolni, rap-et gyakorolni, éneket gyakorolni, és azt add is elő egy teltházas arénában egy koncerten. Vagy próbálj meg úgy táncolni, hogy fáj a bokád. Mert Jennie azért nem tud táncolni, mert 2018ban elesett, és fájt a bokája, de így is színpadra állították. Próbáld meg te is ezt csinálni. Vagy próbálj meg úgy énekes lenni, hogy több százezren utálnak téged. Ja várj ezt már most elkezdted, úgy, hogy nem is vagy énekes. Még egy dolog. Hogyha nem tetszik a műfaj, akkor ne írj a kérdés alá, mert csak az idődet pazarlod ezzel. Menjél vissza dolgozni. Én is megyek vissza táncot gyakorolni. Remélem itt a végére egyet értettünk. 👋👋
2023. júl. 18. 14:37
 89/95 anonim ***** válasza:
51%

Ember, azt ugye tudod, hogy ezt ők választották, ezt az életmódot? Védd őket az életed árán is, de nem kényszerítette őket senki.

Igen, Jennie valószínűleg azért nem tudja a mi jön a koreóba, mert fáj a bokája :D. Képzeld, én is táncos voltam és nem egyszer sérültünk meg mi is, valahogy ennél mégis többet sikerült beleadni.

Nekem is vannak kedvenc elődadóim, lehet, hogy már nem kpop, mint régen, de ha ilyen szánalmasan lépnének színpadra és adnának elő, azt legalább beismerném.

"Ja várj ezt már most elkezdted, úgy, hogy nem is vagy énekes."

Mert 12 éves blackpink fan utál? XDDD. Ennél idősebbet nem ismerek, aki hallgatja őket. Tehetségtelenek. Ez van. És attól, mert én nem vagyok énekes, véleményt alkothatok róluk, ha tetszik, ha nem.

Régen érdekelt a műfaj, és 2 évvel ezelőtt válaszoltam először erre a kérdésre, most pedig láttam, hogy jött új válasz, megdöbbenve láttam, hogy valaki még mindig őket védi. Ezért válaszoltam.

Sok sikert a táncoláshoz, ne a Bp-ről vegyél mintát, biztos jobb leszel náluk!

2023. júl. 18. 21:26
 90/95 anonim ***** válasza:
51%
A Blackpink-ről vettem mintát. Ja és nem 12 éves vagyok, és a 18 éves tesóm hallgatja őket. Meg láttam egy koncerten, hogy még idősek us hallgatják őket ilyen 40-50 körüliek. Na mindegy. Nem akarok vitába keveredni. Sok sikert a mostani munkádhoz.
2023. júl. 18. 22:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!