Miért utálják annyian a blackpinket?
Én most röviden válaszolok.
Mert ugyan annyit dolgoznak gyakorolnak mint más banda. De még is híresebbek, és ez másoknak akik a másik bandát hallgatnak ez nem esik jól.Azaz azért mert híresek. Mindig vannak utálok egy olyan énekes sincs akinek nem lenne, azaz normális hogy ha Blackpink-nek is vannak utálói. Na meg ízlés (Semmi félreértés én szeretem a Blackpink-et)
https://www.youtube.com/watch?v=rkemK9rutzM
https://www.youtube.com/watch?v=DJ6f0YofRhg
Erre ennyit tudok válaszolni. Tudom, hogy 2 éves kérdés de ez a banda csak egyre sz.rabb lesz. ÉS emberek ezért fizetnek vagyonokat, hogy ezt lássák élőben.
Nyugodtan hallgasd és élvezd a zenéjüket #86, de ne állíts olyan hülyeségeket, hogy jók abban amit csinálnak, mert nem jók. Egy jó előadó nem szökőévben egyszer ad ki ugyanolyan zenéket, rázza magát a színpadon playbackelve, és ad hozzá mindehhez 0 energiát. Ha valamit csinálsz, azt csináld rendesen.
Ember, azt ugye tudod, hogy ezt ők választották, ezt az életmódot? Védd őket az életed árán is, de nem kényszerítette őket senki.
Igen, Jennie valószínűleg azért nem tudja a mi jön a koreóba, mert fáj a bokája :D. Képzeld, én is táncos voltam és nem egyszer sérültünk meg mi is, valahogy ennél mégis többet sikerült beleadni.
Nekem is vannak kedvenc elődadóim, lehet, hogy már nem kpop, mint régen, de ha ilyen szánalmasan lépnének színpadra és adnának elő, azt legalább beismerném.
"Ja várj ezt már most elkezdted, úgy, hogy nem is vagy énekes."
Mert 12 éves blackpink fan utál? XDDD. Ennél idősebbet nem ismerek, aki hallgatja őket. Tehetségtelenek. Ez van. És attól, mert én nem vagyok énekes, véleményt alkothatok róluk, ha tetszik, ha nem.
Régen érdekelt a műfaj, és 2 évvel ezelőtt válaszoltam először erre a kérdésre, most pedig láttam, hogy jött új válasz, megdöbbenve láttam, hogy valaki még mindig őket védi. Ezért válaszoltam.
Sok sikert a táncoláshoz, ne a Bp-ről vegyél mintát, biztos jobb leszel náluk!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!