Mi volt a legértelmetlenebb válasz amit egy teljesen jogos kérdés alatt láttál ?
2-5-7 egy személy korrekt volt.
A kérdezőnek és őt pártoló, oda nem illő kommentelő (aki sejtésem szerint ugyanaz az ember másik felhasználóról, hogy kamu "szakiként" önigazolgatása meglegyen.)
"szép értelmes" választ adtak.
Vannak menthetetlenek.
Másik témakör az egészség, ahol alapon a kérdezőknek inkább orvoshoz kellene menni.
Kedvencem az, amikor vakon diagnosztikát állítanak fel a kommentelők... Holott orvos se lenne képes erre személyes kivizsgálás nélkül...
Aztán írják a mindenféle marhaságot.
Az a gáz, amikor ezotériás vagy alusisakos téved az ilyen helyre...
A kérdező pedig értetlenül áll, hogy rosszabbodott a helyzete... Mert ugye kivizsgálásra minek is kellene bemenni...
Én leginkább azokat nem értem, amikor kérdezel valamit, majd odaböfögik alá, hogy ők bezzeg...
Pl.:
"Milyen autót vegyek napi használatra, városba, 2 főnek?"
Erre a válasz: "Én BKK-val járok!"
Meg amikor odaböfögik, hogy ők informatikus - kriptobróker - sebész - vállalkozók, és a kérdező is inkább tanulna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!