Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért utálják annyian a...

Miért utálják annyian a blackpinket?

Figyelt kérdés
Nem tettek semmi rosszat, és nem is annyira problémásak.

2021. febr. 13. 21:41
 41/95 anonim ***** válasza:
0%

ja igen lehet látni hányan pontoznak jelenleg 2 felhasználó pontozott le fuha tényleg sok ":D

de hagyjuk mert nekem gáz már ez! de tényleg... legközelebb én veled nem fogok vitatkozni mert nem éri meg le írom a negatív mocskolódó véleményem de nem fogok reagálni a kötekedőkre ignorálom (legalábbis téged mert bocs de ez már nekem kínos!!!)

2021. febr. 20. 20:45
 42/95 anonim ***** válasza:
0%
bocs annyi még hogy az első válaszban megtalálod hogy mit írtam igazából...
2021. febr. 20. 20:46
 43/95 anonim ***** válasza:
95%

Kínos is lehet. Nem véletlenül érzed annak. Szánalmasan érzékeny vagy a téged ért kritkákkal szemben. Ha nem bírod, akkor minek állsz bele? És igen tökjól megfogalmaztad, hogy leírod a "negatív mocskolódó véleményed". Ez tökre igaz. De miért kell ezt minden kpop-os kérdésnél megtenni. Egyébként tőled még nem láttam 80%os hozzászólást, mert képtelen vagy rá. És hidd el nem én szoktalak lepontozni, mert arra sem méltatlak már bocsi. És igenis hozzá fogok szólni ha hülyeségekekkel érvelsz, mert azzal szoktál. Nincs hangjuk, tehetségtelenek (mert nyilván Korában nincsenek tehetségek), alul vannak öltözve stb. Kit érdekel? Most komolyan.

Véleménye bárkinek lehet, amíg azt kultúráltan másokat nem sértve megtudja fogalmazni.

2021. febr. 20. 20:54
 44/95 anonim ***** válasza:
95%

Wgyébént csahogy tudd, most néztem meg és pozitívan pontoztam az első hozzászólásodat. Mert ott még tudtál normálisan érvelni és kulturáltan megnyilvánulni és nem mocskolódni. Úgyohy miattam biztosan nem csökkent a hozzászólásod értékelése. Egyéként a 15ös hozzászóló én voltam, amiben szerintem korrekten megfogalmaztam a választ, de ehhez csak annyit tudtál hozzáfűzni, hogy én is megemlítettem a BTS-t.

Szószerint idézve: "és 14 a 15-őt is felszólíthatnád mert ő is ki merte írni hogy bts.... ":D"

És innentől nem tudom h ki kezdett és mit.

2021. febr. 20. 21:00
 45/95 anonim ***** válasza:
95%
#47 engedd el, ez egy idióta.
2021. febr. 20. 21:19
 46/95 anonim ***** válasza:
95%
Valóban igazad van. Mondjuk én már próbáltam egyszer lezárni, de csaknem hagyta abba :)
2021. febr. 20. 21:27
 47/95 anonim ***** válasza:
96%
Soha nem hagyja abba😂😂
2021. febr. 20. 21:30
 48/95 anonim ***** válasza:
92%

Amugy egy regebbi temahoz hozzaszolva, talaltam egy valogatast, ahol a BTS nem full autotune al enekelget, es nem is olyan borzalmasak, sot..

[link]

2021. febr. 24. 10:54
 49/95 anonim ***** válasza:
81%

A kérdésre válaszolva (nem olvastam el a válaszokat, nem érdekel a vita).

Azért, mert felfuttatott tehetség híján magukat rázó lányok, akiket a fanjaik konkrétan az isten mellett említenek. Ezen felül, náluk számtalan tehetségesebb, valamirevalóbb előadó van a kpop iparban is, mégis ők vannak így felhypeolva. A blackpink, ha tetszik, ha nem, eladja magát, a feljavított hangjukkal, a szexi conceptjeikkel, és a fallapos p@csájukkal, amitől már én cringe-elek, annyiszor rázzák meg simogatják egy koreográfia alatt. Olyan szintű figyelmet kapnak, amit nem érdemelnek meg, sajnálom. Egy albumuk van, amelyen gyakorlatilag minden szám ugyanolyan, az albumon kívüli számaikkal együtt. Ja, és a konkrét semmiről pofáznak a dalaikban, csak, hogy említsek párat:

"Nem beszélhetek a népszerűségről, mert megfájdulna a szám." - Jennie, azt hiszem Pretty savage, egyszer hallottam, de ezt megjegyeztem, valamint Lisa, ugyanebben a dalban:

"Veled ellentétben, nekem nem kell fogynom, mert én vékony r@bancnak születtem."

Tehát, akkor köszöntöm.

2021. márc. 6. 14:46
 50/95 anonim ***** válasza:
16%

48 csak mellékesen tudod hogy mi azaz autotune? mert a látottak alapján senkinek sincs fogalma róla de szerintem még csak nem is láttak olyant...

az autotune egy eszköz amit a keverőre-erősítőre-mikrofonra szerelnek rá és képes élő időben korrigálni a hangokat hogy ne legyenek olyan rosszak...

ahogy mondtam mikrofon és audiotech nélkülire lennék kíváncsi... de hát akkor napvilágra kerülne hogy zeneileg mennyit is érnek... ne essék félreértés a bp is ugyan olyan rossz...

49 na igen hozzáteszem szinte már minden lány banda a qurvás sztriptíz simogatós koreot csinálja kint van mindenük nyugatiakat megszégyenítő ruhákban dekoltázsban vannak hezitálás nélkül és ugyan úgy a semmiről pofáznak... de a bts is az önelfogadásról önszeretet önértékelés stb bullshit aztán mindegyik depressziós volt mert hát nem voltak megelégedve a külsőjükkel és még most sem sokuk... arról meg ne is beszéljük hogy az idősebb line-ban biztos vannak többen akiknek plasztik műtétjük volt! persze self-love self-esteem stb

2021. márc. 6. 16:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!